Select Page

Vrijedna donacija knjiga za školsku knjižnicu

Vrijedna donacija knjiga za školsku knjižnicu

Danas su Vlado Begić, Stipe Kraljević i Zvonimir Marić, predstavnici Zavičajnog društva Posušje iz Zagreba ravnatelju središnje Osnovne škole u Posušju Zvonimiru Širiću uručili donaciju s preko 400 primjeraka knjiga.

Ovom prigodom, u pratnji nastavnog osoblja i načelnika Ante Begića, gosti su obišli i prostore stare i nove osnovne škole, gdje su se imali prilike upoznati s uvjetima rada najveće osnovnoškolske ustanove u BiH, ako govorimo o broju djece koja pohađaju OŠ Ivana Mažuranića te s radovima na novom objektu OŠ fra Petra Bakule.

Ravnatelj Širić i načelnik Begić zahvalili su donatorima na ovoj vrijednoj pošiljci koja uz klasična književna djela namijenjena učenicima uključuje i stručnu literaturu koja će zasigurno biti od pomoći nastavnicima u unaprijeđenju nastave.

Inače Zavičajno društvo Posušje u Zagrebu djeluje više od trideset godina. U ovom se razdoblju doista može podičiti svojim djelovanjem i djelima među kojima se ističe prikupljanje pomoći za obranu zavičaja u vrijeme Domovinskog rata, podizanje spomenika fra Grgi Martiću u Posušju i Zagrebu, donacija sredstava za kupnju jednog zvona Posuške nove crkve i mnogo drugih aktivnosti.

OGLASI

Loading