Select Page

Za kraj po drugi put na Mokrom Docu pao Borac

Za kraj po drugi put na Mokrom Docu pao Borac

Tek u posljednjem ovosezonskom kolu, posuški nogometaši imali su priliku odigrati utakmicu bez rezultatskog imperativa. I dobro im je išlo. Rezultatski je rasterećen bio i banjalučki Borac koji je u Posušje došao bez svojih navijača. Oni su se potukli s navijačima Željezničara u Kupresu.

Uoči utakmice Klub navijača Posušani dodijelio je trofej ‘Posuško srce’ Luki Begiću za najborbenijeg nogometaša kluba s Mokrog doca, a taj najborbeniji navijač utakmicu je počeo na klupi. Kao i sve od kada je u klub stigao Toni Karačić. 

U prvom poluvremenu gosti nisu imali nijednu priliku. Neupućeni promatrač pomislio bi da će Posušje u Konferencijsku ligu, a da se Borac borio za ostanak do predzadnjeg kola.

Vukoja i Serdarušić imali su prilike u petoj i 13. minuti, ali je gostujući vratar Ćetković to uspio zaustaviti. 

Marko Brkić u 30. minuti Landeku je uspio zaustaviti samo prekršajem pa je  dobio crveni karton, a Posušje jedanaesterac kojega je u vodstvo sigurno pretvorio Serdarušić.

Još nekoliko prilika imalo je Posušje pored nemoćnih gostiju, a nakon jednog ubacivanja u 41. minuti najbolje se snašao Pavković i zatresao mrežu za 2:0.

U nastavku utakmice Posušje ponovno agresivnije. Već u sedmoj minuti drugog dijela sa 17 metara odlično je šutirao Vukoja, Ćetković je već bio savladan, ali ne i greda koja je zaustavila njegov udarac. Sedam minuta kasnije najviši u skoku bio je Krišto, a njegov udarac glavom odsjeo je u mreži Borca za novo povećanje vodstva na 3:0 i rekordnu ovosezonsku pobjedu Posušja, koju du nogometaši znali proslaviti sa svojim navijačima kije ni kiša nije zaustavila da još jednom napune Mokri dolac i pozdrave svoje ljubimce za kraj ove sezone, a već od srpnja diljem BiH pa tako i na Mokrom docu očekuju nas nova premijerligaška uzbuđenja.

Posušje info

OGLASI

Loading