Select Page

Završen regularni dio sezone: Ovo su parovi NBA doigravanja

Završen regularni dio sezone: Ovo su parovi NBA doigravanja

ZAVRŠEN je regularni dio sezone i poznati su svi parovi doigravanja. Uoči posljednjih utakmica jedino pitanje bilo je tko će se na Istoku plasirati u doigravanje.

Budući da su sve momčadi koje su se borile za sedmu i osmu poziciju upisale pobjede (Indiana – Atlanta 104:86, Miami – Washington 110:102 i Chicago – Brooklyn 112:73) dalje su prošli Indiana i Chicago, a Miami je završio sezonu.

Najbolja momčad regularnog dijela je Golden State s omjerom 67-15 i prvi suparnik na putu do trećeg finala zaredom im je Portland. U drugom krugu čeka ih bolji iz dvoboja Los Angeles Clippersa i Utah Jazza.

San Antonio, druga momčad lige i Zapada, igra protiv Memphisa, a u prvoj rundi na Zapadu vidjet ćemo i okršaj jedinih kandidata za MVP nagradu – Jamesa Hardena i Russella Westbrooka, odnosno Houstona i Oklahome.

Prvi put od povratka LeBrona Jamesa Cleveland nije osvojio prvo mjesto na Istoku pa ga na putu do finala konferencije čekaju Indiana te bolji iz okršaja Toronta i Milwaukeeja.

Boston je pobjedom protiv Milwaukeeja osigurao prvo mjesto i igra protiv Chicaga, a onda ide na boljeg iz dvoboja Washingtona i Atlante.

index.hr

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading