Select Page

Završnica humanitarnog ženskog malonogometnog turnira

Završnica humanitarnog ženskog malonogometnog turnira

U petak je odigravanjem polufinalnih susreta i finalnog ogleda završen humanitarni ženski nogometni turnir Gimnazije fra Grge Martića Posušje. U polufinalu su se sastale ekipe 2.b, 3.d, 4.a i 4.b odjela, a u pauzi između polufinala i finala snage su u prijateljskoj utakmici odmjerile ekipe sastavljene od profesorica Gimnazije i nastavnica, odnosno učiteljica Osnovne škole Ivana Mažuranića.

Donosimo rezultate:

POLUFINALE

4.a vs 2.b 1:1 (2:1 nakon izvođenja kaznenih udaraca)

4.b vs 3.d 1:0

PRIJATELJSKA UTAKMICA

GFGM vs OŠIM 0:1

FINALE

4.a vs 4.b 0:5

ETOud-n3tvmr5McDqybkNXX8lCZ5tJcbnIlN1RCMquk

Tako su učenice 4.b odjela: Ljubica Galić, Petra Galić, Viktorija Jukić, Marija Lončar, Rina Petric, Margareta Mandurić i Matea Biško uvjerljivo zaslužile titulu najbolje ekipe na ovom turniru, a pobjedničku skulpturu, rad naše profesorice Martine Tomić, njihovom treneru Mateu Lončaru uručio je profesor Vladimir Čutura.

Cure iz 4.b su „odnijele“ i preostale dvije titule – najboljom igračicom turnira proglašena je Rina Petric, dok je Marija Lončar najbolji strijelac s četiri postignuta pogotka. Njih dvije su također nagrađene skulpturama „Zlatna štikla“ koje je izradila i donirala ravnateljica Dječjeg vrtića MaMa, Sandra Karamatić.

Iako su se pojedinci istaknuli, smatramo da su prave pobjednice sve igračice, svi koji su radili na ovom projektu – preko prodavača karata i fotografa do medijskih promotora, kao i svi oni koji su dali svoj doprinos, bilo materijalno, bilo na neki drugi način.

FWc4fnfdDBYO6wBNdul1ri90kxUb09Cxet0eCRcMsFY

Jučerašnji susreti su također „popravili“ financijsku bilancu – prikupljeno je dodatnih 265 KM, 10 EUR i 20 KN (posebno zahvaljujemo fitness centru Sports art na donaciji od 100 KM) pa se tako možemo pohvaliti ukupnim saldom od 2098 KM, 90 EUR i 170 KN.

Zahvaljujemo i gospodinu Rajku Ternovšeku koji je pomogao s ozvučenjem, tiskari Olovka na besplatnom printu majica ekipe GFGM-a, kao i KK Posušje na ustupljenom semaforu.

Naš sljedeći korak je i najvažniji – usmjeravanje prikupljenih sredstava u prave ruke. U suradnji s Centrom za socijalnu skrb i Župnim uredom Posušje pomoći ćemo najugroženijim članovima naše zajednice, umirovljenicima koji žive s izuzetno malim mirovinama ili su korisnici socijalne pomoći. O tome ćemo, naravno, pravodobno izvijestiti javnost i sve dokumentirati.

Dragi sugrađani, vama najveće HVALA, bez vas i vašeg doprinosa ova naša akcija ne bi imala ni smisla ni efekta. Pokazali ste da i u, za većinu, teškim vremenima možete i želite pomoći. Posuško srce je još jedanput pokazalo svu svoju puninu!

Vidimo se na sljedećem ženskom nogometnom turniru!

gfgm-posusje.com

OGLASI

Loading