Select Page

Zimske radosti: Snijeg ‘trpa’ na Blidinju i Kupresu

Zimske radosti: Snijeg ‘trpa’ na Blidinju i Kupresu

Ako ste željni prave zimske idile, uputite se na Blidinje ili na Kupres.

Na Kupresu je već rano ujutro bilo oko 30 cm snijega, a na Blidinju i više od pola metra, sudeći po fotografijama koje objavljuju domaći turisti koji su neradni dan iskoristili za boravak u prirodi.

Dok je iz Adria Ski na Kupresu objavljeno kako će skijalište krenuti s radom za dva dana, odnosno 8. siječnja, stazu na Blidinju su već zauzele brojne obitelji s djecom i drugi, koji uživaju u snježnima radostima.  Kolika gužva vlada oko restorana Staza i skijališta govori činjenica kako se za izlazak na glavnu cestu sa skijališta u automobilima čeka i po 15-20 minuta, javljaju čitatelji.

Zbog zimskih uvjeta vozačima se preporučuje oprezna i sporija vožnja. Iz Federalno hidrometeorološkog zavoda i za naredne dane je najavljen slabiji snijeg. 

U proteklih desetak sati na bh. planinama iznad 1200mnv, palo je novih 20-60 cm snijega. Obzirom da su na olimpijskim planinama, Bjelašnica, Igman i Jahorina već bili odlični uvjeti za skijanje, uz nove padaline koje su aktualne te one koje su najavljene od strane meteorologa, ovo bi moglo značiti idealan početak nove dekade, poručuju ljubitelji skijanja.

Bljesak. Info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading