Select Page

Zimski planinarski kamp za djecu Blidinje 2017.

Zimski planinarski kamp za djecu Blidinje 2017.

HPD Prenj 1933 Mostar i Stanica planinarskih vodiča Mostar organiziraju “Zimski planinarski kamp” za djecu. Kamp je namijenjen djeci uzrasta od 9 do 12 godina a ima svrhu upoznati djecu sa zimskim planinarenjem i skijanjem. Mostar je okružen visokim planinama koje su u zimskim mjesecima prepune snijega, a veoma su malo posjećene.

Nakon male planinarske škole, koja se pokazala uspješnom ovim kampom kao planinari želimo djeci približiti snježne radosti i sve planinarske aktivnosti zimi, a prvenstveno zimsko planinarenje i skijanje. Planirani termin održavanja kampa je od 3.1.2017. do 8.1.2017. Za vrijeme boravka u kampu o djeci brinu iskusni planinarski vodiči koji ih ujedno educiraju o svim predviđenim teorijskim i praktičnim planinarskim temama, a skijanju ih uči licencirani i iskusni instruktor skijanja. Boravak djece osiguran je u planinarskoj kući Munika na Risovcu, gdje su planirani i svi obroci. Djeca od opreme trebaju imati skijaško odijelo, dvoje rukavice, kapu, vreću za spavanje, ruksak i skijaške ili planinarske štapove.

Cijena Zimskog kampa za djecu je 330 KM (ukoliko ne bude dovoljno snijega za skijanje, cijena kampa je 240 KM i u tom slučaju će se za djecu svih šest dana organizirati planinarske aktivnosti uz dosta kretanja i boravka u prirodi).

Detaljan raspored Zimskog pl. kampa možete vidjeti ovdje

Cijena uključuje: prijevoz, prehrana u vidu tri obroka i užine, stručno vođenje od strane planinarskih vodiča i instrukciju ski instruktora, najam skijaške opreme, ski karte, diplome i poklon majice sa logom zimskog kampa.

Prijaviti se možete na klikom na link ovdje

Kontakt telefoni za dodatne informacije i prijave:
Miroslav Mihalj: 063 / 313 – 940
Mia Hojlaš: 063 / 802 – 912

hpd-prenj1933.ba

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading