Select Page

Žiri u sedmom nebu: Paula Bonić otpjevala najbolji duel večeri!

Žiri u sedmom nebu: Paula Bonić otpjevala najbolji duel večeri!

Paula Bonić svojim sinoćnjim nastupom je ostavila žiri bez riječi. Interpretacija pjesme “Maybe this time“ Lize MinnelIi proglašena je jednom od najboljih u dosadašnjem dijelu showa RTL-ovih “Zvijezdica”. U duelu je bila s Nicole, koja nije prošla dalje.

– Prvo slušam Nicole kako pjeva. Bilo je jedno tako teško mjesto pred kraj pjesme, rijetko tko može to primijetiti…a ti si tako čisto i fantastično isplivala iz toga. Onda dođe Paula i ja sam u sedmom nebu. To što je ona demonstrirala…ja koji radim s mladima znam koliko rada i talenta treba da bi se to pokazalo i postiglo – oduševljeno je komentirao maestro Šljivac.

– Nicole je, baš kao i prošli put, odabrala idealnu pjesmu za svoj glas. Bilo je jako lijepo, jako se dobro poznaješ i imaš svoj stil – kazala je Vanna, a njezini su komentari izmamili suze na Nicoleino lice. – A sestra Bonić je napravila maksimalnu stvar za prolazak dalje. Obje imate prekrasne vokale, fantastične ste – dodala je Vanna, dok je Luka Nižetić nastavio s riječima hvale. – Nicole, kad ti pjevaš glas ti je kao zvijer koju treba ukrotiti! Stalno mislim da će me taj glas doći pojesti. A ti si Paula, ubila!

Nicole na žalost nije prošla dalje, a Pauli su se u utrci do titule druge hrvatske zvjezdice pridružili Emma Uvalić, Fran Keretić, Sara Andrić i Dino Miklaužić.

Paula Bonić ima trinaest godina i živi u Splitu, ali vuče korijene iz Herecgovine, općina Posušje budući da joj je otac podrijetlom iz Rakitna. Što uvijek s ponosom ističu u svim svojim intervjuima. Svira klavir i gitaru i već ima iskustva u javnim nastupima stoga će joj večerašnji biti mačji kašalj. Voli glazbu benda Silente, a od pjevača su joj omiljeni Toše Proeski, Ed Sheeran i Frank Sinatra. Kada su dame u pitanju, na vrhu liste su Vanna, Doris Dragović i Etta James. Osim pjevanja, posebno je zanima kemija, a za sebe kaže da je tvrdoglava, ambiciozna i emocionalna.

Nastup Paule Bonić pogledajte na sljedećoj poveznici:

NASTUP PAULE BONIĆ

Posusje.net/Dalmacijanews.hr

 

 

OGLASI

Loading