Select Page

Znate li zašto svi stavljaju srca na Facebooku? Ovo je razlog…

Znate li zašto svi stavljaju srca na Facebooku? Ovo je razlog…

Ako ste primijetili da ovih dana neprestano viđate statuse crvenih srca, bez dodatnih objašnjenja, znajte da za to postoji vrlo dobar razlog. Evo što stoji iza tog posta.

Sigurno niste jedini koji ste vidjeli svoje prijatelje kako postavljaju srca na svoje Facebook profile ovih dana. Nikakvog drugog komentara nema.

Riječ je o poruci koja se želi poslati svim ženama. Možda niste do sad primijetili, ali većina onih koji su stavili srce na svoj zid su upravo žene.

Ono što stoji iza takve objave je ova poruka:

“Hej draga možeš li staviti ❤ na svoj FB zid,bez komentara,samo srce,zatim pošalji ovu poruku svojim ženskim kontaktima.Neka se žene prisjete da je ovo tjedan prevencije raka dojke! ❤
Opipajte svoje cike!!! ????
Držite prst na poruci i stisnite proslijedi.”

Ove je godine Dan narcisa 25. ožujka, a njime se želi istaknuti važnost prevencije i ranog otkrivanje raka dojke.

Važno je da žene sve dobi, od najmlađih do najstarijih budu kvalitetno informirane o svemu što mogu učiniti za zdravlje svojih grudi.

Dan narcisa obilježen je i u našoj županiji, ove godine malo ranije nego inače. U ponedjeljak i utorak diljem naše županije žene iz Udruge žena oboljelih i liječenih od raka dojke ZHŽ “Narcis” u ponedjeljak i utorak u našoj su županiji organizirale druženje u svakoj općini naše županije, na kojima su nastojale pružiti još koju informaciju o opasnostima raka dojke. U Posušju su boravile u utorak na Trgu hrvatskih branitelja.

24sata/ Posusje.net

OGLASI

Loading