Select Page

ŽZH: Nastava u drugom polugodištu ide svakodnevno za osnovce i maturante

ŽZH: Nastava u drugom polugodištu ide svakodnevno za osnovce i maturante

Početak nastave, odnosno drugog polugodišta u ŽZH zakazan je za ponedjeljak 18. siječnja i nastava će krenuti u svim osnovnim školama svakodnevno. Dakle, svi učenici u osnovnim školama koji su dosada pogahađali nastavu svako drugi dan, od ponedjeljka idu u školu svaki dan.  Osim učenika osnovnih škola, u svakodnevnu nastavu se vraćaju i učenici završnih razreda srednjih škola – maturanti, potvrdila je za naš radio ministrica obrazovanja, znanosti, kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić.

Nastava će se odvijati pod uvjetom da se i dalje poštivaju smjernice koje se tiču kontinuirane edukacije nastavnog osoblja i djece, provođenja mjera dezinfekcije i ventilacije prostorija i spriječavanja grupiranja razreda  prilikom dolaska odnosna odlaska iz škole.

Trajanje nastavnog sata će i dalje biti 40 minuta kako bi škole imale dovoljno vremena za odraditi potrebnu dezinfekciju i ventilaciju učionica.

Kako su ove odluke o nastavi bazirane na trenutnoj epidemiološkoj situaciji tako su i podložne promjenama ukoliko se epidemiološka situacija pogorša ili poboljša.

Radioposusje.ba

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading