Select Page

ŽZH: Produljen zimski odmor za učenike

ŽZH: Produljen zimski odmor za učenike

Ministrica obrazovanja, kulture i športa Županije Zapadnohercegovačke je donijela Odluku da zimski odmor učenika u osnovnim i srednjim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj u školskoj 2020./2021. godini traje od 24. prosinca 2020. godine do 17. siječnja 2021. godine, tj. sedam dana dulje nego što je bilo predviđeno.

Pravilnikom o kalendaru rada osnovnih škola za školsku godinu 2020./2021. (“Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke”, broj: 20/20) i Pravilnikom o kalendaru rada srednjih škola za školsku godinu 2020./2021. (“Narodne novine Županije Zapadnohercegovačke”, broj: 20/20). Kako bi došlo do smanjenja kretanja stanovništva, kao i da bi nakon blagdanskih druženja osigurali da škole počnu s radom sa što manje slučajeva zaraze i samoizolacije djelatnika i učenika, odlučilo se produljiti zimski odmor za sedam dana.

Odluka o produljenju zimskog odmora učenika u osnovnim i srednjim školama u Županiji Zapadnohercegovačkoj u školskoj 2020./2021. godini bit će objavljena u “Narodnim novinama Županije Zapadnohercegovačke”.

Vrisak.info

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading