Select Page

ŽZH proglasila 25. studenoga neradnim danom

ŽZH proglasila 25. studenoga neradnim danom

Petak, 25. studenoga, neradni je dan u Županiji Zapadnohercegovačkoj, odlučeno je na 140. sjednici Vlade ŽZH održanoj u utorak u Širokom Brijegu.

Baš kao i prošle godine, u priopćenju nije navedeno je li taj dan neradni zbog Dana državnosti BiH ili zbog blagdana svete Kate, s obzirom da se ranijih godina navodio upravo ovaj katolički blagdan.

Također, Vlada je na ovoj sjednici donijela Odluku o davanju suglasnosti na Pravilnik o unutarnjem ustrojstvu Uprave za inspekcijske poslove Županije Zapadnohercegovačke, zbog potrebe usklađivanja Pravilnika sa Uredbom o načelima za utvrđivanje unutarnjeg ustrojstva županijskih tijela uprave i županijskih upravnih organizacija, gradskih i općinskih tijela uprave i upravnih organizacija.

Usvojena je odluka o davanju suglasnosti za sporazumni raskid Ugovora o zakupu šumskog zemljišta u državnom vlasništvu za postavljanje kontejnera za agregat za napajanje bazne stanice mobilne telefonije na dijelu k. č. broj 593 k. o. Bešlići, Posušje.

Odluku o davanju suglasnosti na Odluku o usuglašavanju pravnog statusa Odluke o utemeljenju Gimnazije fra Dominika Mandića Široki Brijeg.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading