Select Page

ŽZH: Realizirana kampanja “Ostanimo odgovorni”

ŽZH: Realizirana kampanja “Ostanimo odgovorni”
U petak 28. kolovoza i u subotu 29. kolovoza Uprava civilne zaštite Županije Zapadnohercegovačke provela je kampanju pod nazivom #OSTANIMOODGOVORNI.

Cilj kampanje bio je ukazati na pogoršanu epidemiološku situaciju u Županiji, kao i podići svijest i odgovornost građana prema sebi, ali i prema drugima.

Pripadnici Službe za zbrinjavanje ugroženog i nastradalog stanovništva i prvu medicinsku pomoć osnovane pri Crvenom križu Županije Zapadnohercegovačke i volonteri gradskih i općinskih organizacija Crvenog križa na ulazima u zatvorene javne prostore (javne institucije, trgovačke centre, trgovine, ljekarne …) dijelili su građanima Gruda, Posušja, Ljubuškog i Širokog Brijega zaštitne maske i apelirali i tražili od građana da se pridržavaju propisanih mjera i preporuka Stožera.

U provedbi ove kampanje pomogli su i vlasnici trgovačkih centara, ljekarni, trgovina i drugih gospodarskih subjekata i javnih institucija.

U Županiji Zapadnohercegovačkoj na snazi je zapovijed o obveznom nošenju zaštitnih maski u zatvorenom javnom prostoru uz poštivanje distance od minimalno 2 metra, kao i u otvorenom javnom prostoru ukoliko na istom nije moguće održavati distancu od minimalno 2 metra između osoba, poručuju iz Uprave civilne zaštite ŽZH.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Lager traži 100 radnika

Tvrtka LAGER D.O.O. Posušje sa sjedištem u Posušju, Vukovarska 47, zbog povećanog obujma...

Loading