Select Page

11. međunarodni memorijalni turnir “Ivica Miloš”: Veterani „Posušja“ obranili naslov

11. međunarodni memorijalni turnir “Ivica Miloš”: Veterani „Posušja“ obranili naslov

Pobjedom veterana HŠK Posušje u Posušju je završen tradicionalni 11. Međunarodni memorijalni turnir veterana „Ivica Miloš“.

Na gradskom stadionu Mokri Dolac nastupile su četiri ekipe, uz domaćina bili su tu još sportski prijatelji NK „Romantičari“ iz Koprivnice, stalni sudionici turnira NK „Mladost“ iz Prološca te po prvi put nastupili su veterani HNK „Grude“ iz Gruda.

DSCN0203

Kao i svake godine druženje je počelo intoniranjem „Lijepe naše“ te minutom šutnje za pokojnog Ivicu Miloša. Pročitana je i zahvala u ime obitelji svim sudionicima turnira te svim ljudima koji su pomogli u organizaciji, sucima, radnicima kluba i veteranima HŠK „Posušje“. Turnir je svečano otvorio predsjednik općinskog Vijeća općine Posušje Ivan Lončar.

DSCN0205

U poluzavršnici „Mladost“ je nakon jedanaesteraca bila spretnija od „Romantičara“ (6:5), dok je „Posušje“ bilo uvjerljivo protiv „Gruda“ (4:0).

DSCN0234

U utakmici za treće mjesto gosti iz Koprivnice su savladali Grude rezultatom 2:1, dok su domaćini u finalu bili puno bolji protivnik od rivala iz Prološca te su slavili sa 3:0 i tako obranili prošlogodišnji naslov. Pobjedničkim ekipama uručeni su pehari, a pehar za prvo mjesto dodijelio je ministar branitelja ŽZH Mladen Begić.

DSCN0281

Posušje.net

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading