Select Page

13. Međunarodni susret starodobnih vozila „4 GRADA HERCEGOVINE 2022“

13. Međunarodni susret starodobnih vozila „4 GRADA HERCEGOVINE 2022“

13. Međunarodni susret starodobnih vozila „4 GRADA HERCEGOVINE 2022“., odnosno susret oldtimera i ljubitelja starodobnih vozila održat će se u gradovima i općinama Županije zapadnohercegovačke u nedjelju 29. svibnja. Svi zainteresirani se mogu priklučiti ovoj povorci koja kreće iz Ljubuškog, a završava u Posušju. Prilika je to obići i krajolike zapadne Hercegovine, druženje, susrete ali i izložbu oldtimera.   

U ljubuškom od 9 do 11 sati u nedjelju je okupljanje i prijave sudionika u motelu „MOST“. U 11 sati počinje obilazak gradova i općina Županije zapadnohercegovačke. Oldtimeri će biti u Ljubuškom izloženi od 11. 15 do 12 sati u centru. Dolazak oldtimera u Grude se očekuje u 12.45 sati na Agroturizmu „Marića gaj“ u motelu „KIWI“ gdje će biti organizirana degustacija hercegovačkih žestica. Od 13 do 13.30 sati oldtimeri će biti u centru Gruda. Potom kreću za Široki Brijeg gdje će se moći vidjeti od 14 do 15 sati u parku Sajmište. Posljednja stanica je u Posušju gdje će oldtimeri boraviti u vremenu od 16 do 17 sati.

Potom se zajednica oldtimera i njihovih vlasnika seli u restoran Adeo gdje će od 17 sati biti ceremonija druženja, igara, dodjela zahvalnica, ali i zajednička večera.

„Kotizacija za svakog vozača iznosi 50 KM, a suvozača 30,00 KM, a uključuje doručak, ručak, večeru, piće, zahvalnice i prigodne poklone. Vozila proizvedena prije 1950. godine ne plaćaju kotizaciju. Vozila koja nastupaju moraju biti tehnički ispravna u uredno registrirana. Tijekom održavanja susreta vozi se na vlastitu odgovornost čime se organizator ograđuje od bilo kakvog potraživanja ili naknade štete temeljem bilo kojeg eventualnog štetnog događaja“, priopćeno je iz organizacijskog odbora susreta Oldtimer kluba „Ero“. „Ovogodišnji susret, posvećen je našemu istaknutom preminulom članu pokojnom Mili Kelavi“, dodali su organizatori.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

Loading