Select Page

FZZZ uskoro otvara poziv za još jednu mjeru poticanja zapošljavanja

FZZZ uskoro otvara poziv za još jednu mjeru poticanja zapošljavanja

Federalni zavod za zapošljavanje Bosne i Hercegovine obaviještava sve fizičke osobe registrirane na zavodima za zapošljavanje da će javni poziv za sudjelovanje u mjeri „Tražim poslodavca 2022.“ biti otvoren od ponedjeljka 6. lipnja do petka 10. lipnja. Online obrazac za prijavu TP1 bit će dostupan na internetskim stranicama Federalnog zavoda za zapošljavanje u meniju Projekti.

Javni poziv će se otvarati po županijama. Za zainteresirane s područja naše Županije zapadnohercegovačke poziv će biti otvoren u utorak 7. lipnja u vremenu od 8 do 16 sati. „Fizičke osobe koje su prijavljene na evidenciju nezaposlenih u određenoj županiji moći će aplicirati isključivo onaj dan koji je u rasporednu naznačen za tu županiju“, priopćeno je iz Federalnog zavoda za zapošljavanje.

Prijava poslodavca putem online obrasca TP2 koji će također biti dostupan na web portalu Zavoda u mneiju Projekti, bit će omogućeno sve do 13. lipnja.

Primjer podnošenja prijave putem web portala Zavoda za fizičke osobe i poslodavce možete pogledati OVDJE.  

Vrlo je važno napomenuti, ističu iz Zavoda da se poslodavci i fizičke osobe kao preduvjet za sudjelovanje na ovom javnom pozivu moraju registrirati na web portalu Zvoda osam dana prije prije objave javnog poziva (ukoliko to do sada nisu učinili). Krajnji rok za registraciju je nedjelja 29. svibnja.

Primjer registracije na web portalu Zavoda za poslodavce i fizičke osobe dostupan je OVDJE.

Više detalja o ovoj mjeri, načinu prijave i realizaciji dostupno je u dokumentu Programa sufinansiranja zapošljavanja 2022.

Radioposusje.ba (Z. Pišković)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading