Select Page

22 medalje i 3 pehara Poskocima na turniru u Livnu

22 medalje i 3 pehara Poskocima na turniru u Livnu

Na 26. LIVNO OPEN – Kupu ambasadora Republike Koreje koji je u subotu 22. listopada održan u Livnu, članovi TKD kluba „Poskok“ Posušje izborili su čak 22 medalje, te tri ekipna pehara: treće ekipno mjesto u dosciplini kick, drugo ekipno mjesto u kadetima, te pehar za najbolju juniorku turnira koji je dobila Filipa Bašić.

Turnir u Livnu je okupio oko 400 natjecatelja iz 35 klubova u disciplinama borbi i kicka. TKD klub „Poskok“ Posušje predstavljalo je 30 članova.

Nositelji zlatnih medalja u borbama su Filipa Bašić, David Milićević i Marko Bakula. Zlato u kicku osvojila je Mia Begić.

Srebro u borbama pripalo je Luciji Miličević, Dominiku Jukiću, Ivanu Zlopaši, Petri Lončar i Emi Bašić. Srebro u kicku osvojila je Paula Begić.

Broncu u borbama su osvojili Šimun Topić, Marta Grubišić, Filip Biško, David Šego, Filipa Bakula, Mia Begić i Anđa Tomić. Broncu u kicku su osvojili Slavko Lončar, Filip Biško, Lucija Barać, Eva Ramljak i Lucija Ćorić.

Na ovaj turnir u Livno posuške natjecatelje su vodili treneri Petar Boban, Lucija Bašić i Sara Grubišić. „Zahvaljujemo se roditeljima i Nini koji su bili pratnja i podrška s tribina“, kazali su nam iz TKD kluba „Poskok“ Posušje.

U Livnu su se tijekom vikenda u organizaciji Taekwondo Saveza BiH održale pripreme kadetske taekwondo reprezentacije povodom nastupa na Europskom kadetskom prvenstvu. Pripreme je vodio Petar Boban, trener reprezentacije i posuškog kluba, a na njemu su sudjelovali i članovi posuškog kluba Lucija Miličević i David Milićević koji će zajedno sa trenerom nastupiti na Europskom prvenstvu. 

Idući nastup posuških boraca je na jakom turniru G klase u Beogradu, gdje će snage odmjeriti sa konkurencijom iz cijelog svijeta. 

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading