Select Page

3. HNL: U derbiju između Croatie i Uranije nastupila četiri Posušanina

3. HNL: U derbiju između Croatie i Uranije nastupila četiri Posušanina

U Zmijavcima je odigran derbi 19. kola 2. HNL između Croatie i Uranije iz Baške Vode u kojem je domaćin slavio s minimalnih 1:0.

Ovaj susret zanimljiv je zbog naših Posušana. Čak četvorica njih upisali su nastup na ovoj utakmici: Zvonimir Begić (Croatia – odigrao cijeli susret), Ante Serdarušić (Croatia – odigrao cijeli susret), Ante Dario Stipić (Croatia – ušao u 81. minuti) i Luka Begić (Urania – odigrao cijeli susret).

400-tinjak gledatelja na ŠRC Marijan Šuto Mrma uživalo je u igri oba sastava, iako je teren sprečavao neku veću kombinatoriku ekipe su se dobro snalazile na terenu.

Luka Begić  bio je jedan od najboljih igrača na "vrućem" terenu u Zmijavcima

Luka Begić bio je jedan od najboljih igrača na “vrućem” terenu u Zmijavcima

Baš kako je prije utakmice najavio trener “bijelih” Mario Karoglan njegova momčad nije nastavila niz poraza nego je upisala prvu proljetnu pobjedu, protiv vrlo dobre Uranije za koju je odličnu partiju pružio omaleni i brzi Luka Begić, na kojem se vidi da je željan igre nakon dugo izbivanja zbog ozljede.

Pobjednički gol za domaćina djelo je Tomislava Gudelja koji je s centra igrališta nakon odbijanca lobovao loše postavljenog vratara gostiju Brkulja. Dodajmo kako je utakmicu uspješno vodila dama Jelena Pejković.

Ljestvicu predvodi Primorac (BNM) s 37 bodova, bod manje ima RNK Split, dva Croatia. Uranija je sedma s 29 bodova.

Posušje.net

OGLASI

Loading