Select Page

50 godina Osnovne škole Vranić

50 godina Osnovne škole Vranić

Lijep jubilej, 50 godina postojanja Osnovne škole na Vraniću, danas je svečano proslavljen prigodnim programom u prostorijama ove obrazovne institucije.

Proslavu je otvorila ravnateljica škole Marija Milićević. Ukratko je govorila o povijesti škole od osnutka 1969. do danas, te se zahvalila svim dosadašnjim djelatnicima i onima koji su danas uposleni, na radu i zalaganju. Kao posebnu vrijednost istaknula je učenike zbog kojih ova institucija i postoji. Također je istaknula dobru suradnju s roditeljskim vijećem, roditeljima, te Općinom, čijem vodstvu je zahvalila na sudjelovanju u opremanju kabineta informatike, kao i donatorima koji potpomažu rad škole.
Ivanka Arapović Galić, prenijela je ispriku i najsrdačnije pozdrave Općinskog načelnika, koji zbog sudjelovanja na odavanju počasti poginulim braniteljima u Kupresu nije bio u mogućnosti nazočiti ovom događaju. Također je, kao i ravnateljica, istaknula dobru suradnju za koju se nada da će biti na razini i u budućnosti.

Nazočnima se obratila i ministrica obrazovanja, znanosti kulture i športa ŽZH Ružica Mikulić, koja je svim zaposlenicima i učenicima čestitala ovaj vrijedan jubilej.

U nastavku, učenici iz ove škole, kao i iz područnih škola Gradac i Broćanac, pripremili su program ispunjen folklorom te glazbenim i glumačkim točkama.

50. obljetnici rada OŠ Vranić, uz sadašnje djelatnike, učenike i roditelje, nazočio je i zamjetan broj bivših djelatnika koji su mogli evocirati uspomene kroz izložbu fotografija postavljenu u prostoru škole.

OGLASI

Loading