Select Page

Posušje i dalje na jednoj pobjedi

Posušje i dalje na jednoj pobjedi

Košarkaši Posušja izgubili su 64:77 (10:23, 21:18, 20:16, 13:20) od Budućnosti iz Bijeljine u susretu 8. kola Košarkaškog prvensta BiH igranom u utorak navečer u Posušju.

Posušje je tako i dalje ostalo na samo jednoj pobjedi iz osam odigranih susreta te se nalazi na pretposljednjem mjestu prvenstvene ljestvice.

S druge strane, bijeljinska Budućnost u svojoj debitantskoj sezoni u elitnom razredu bh. košarke nastavlja sa sjajnim rezultatima te s omjerom od šest pobjeda i dva poraza zauzima odlično treće mjesto. Ispred njih su samo dvije jedine neporažene momčadi u ligi – Široki i banjalučki Borac.

Vojin Ilić s 22 koša (6 skokova) bio je najbolji strijelac pobjedničke momčadi. Milivoje Božović upisao je double-double učinak od 12 koševa i 12 skokova dok je dvoznamenkasti broj koševa kod Budućnosti postigao još Adi Zahiragić (10).

U redovima Posušja najbolji je bio Amerikanac Michael Carter III sa 19 koševa (7 skokova, 5 asistencija). Pratio ga je njegov sunarodnjak Benjamin College koji je postigao 15 koševa.

OGLASI

Loading