Select Page

Barišić strijelac na Medulin Cupu, MILIčević najbolji igrač memorijala Drago Parać

Barišić strijelac na Medulin Cupu, MILIčević najbolji igrač memorijala Drago Parać

Nogometaši Zrinjskog pobjedom su otvorili ovogodišnji Medulin Cup.

Tim iz Mostara pobijedio je Istru iz Pule s uvjerljivih 5:1 i time pokazao da u završni dio priprema ulazi vrlo spreman.

Trener Mladen Žižović na teren je od prve minute poslao vrlo snažan sastav u kom su igrale i pridošlice Bilbija, Filipović te Horkaš, a na kraju se to osjetilo na rezultatu koji je otišao uvjerljivo na stranu peterostrukog prvaka BiH. Jedan pogodak za momčad iz Mostara djelo je i Posušanina Tomislava Barišića, koji već drugu godinu za redom brani boje HŠK Zrinjski.

Golove za višestrukog prvaka BiH postizali su Petar Kunić, Miljan Govedarica, Miloš Filipović, Tomislav Barišić i Nemanja Bilbija.

Zrinjski će do kraja turnira u Medulinu igrati protiv Rudara iz Prijedora (5.2.) i MKS Sandjeca (8.2.).

Dubrava TK pobjednik 2. Memorijala Drago Parać

U finalu 2. Memorijalnog “Paraćevog” turnira susrele su dvije momčadi s maksimalnim učinkom u grupnoj fazi, Maksimir bez primljenog gola i domaćin Dubrava TK. Na samom početku utakmice šok za Dubravu TK Adžić je iz prvog napada Maksimir doveo u vodstvo. Dubrava je ušla u utakmicu vrlo agresivno što joj donosi poravnanje golom kapetana Juranovića, a na dušu vratara Javora koji je dosta nespretno reagirao na njegov centaršut.

Maksimir je ponovo došao početkom drugog poluvremena u vodstvo preko Tomšića nakon čega se slomio pod pritiskom još malo podignute agresije Dubrave TK. S dva brza gola dolazi do preokreta. U finišu utakmice Mudražija zabija i drugi svoj gol, a na samom kraju Horvat prekrasnim volejom zaključuje finale za konačnih 5:3.

Dubrava TK zasluženo osvaja turnir zahvaljujući novom pristupu i agresivnoj igri za razliku od one prvenstvu što joj je upravo nedostaje na koju Maksimir nije znao odgovoriti.

Pehare i prigodne poklone za najbolje pojedince predali su Ivan Topčić najboljem strijelcu turnira Geljiću iz Sesveta, Mihajlo Ninić Mustapiću najboljem vrataru Dubrava TK, Ilija Sliško najboljem igraču turnira Ivanu Miličeviću iz Dubrave.

Posuški.info/SportNews.hr

OGLASI

Loading