Select Page

Povjerenje HDZ-u BiH na lokalnim izborima u RASTOVAČI

Povjerenje HDZ-u BiH na lokalnim izborima u RASTOVAČI

U sportskom centru “Pod lokvom” u Rastovači održan još jedan predizborni skup Općinskog odbora HDZ Bosne i Hercegovine Posušje koji je započeo intoniranjem himne hrvatskog naroda “Lijepa naša” i minutom šutnje za sve poginule hrvatske branitelje i preminule članove stranke.

Na početku, sve okupljene, u ime domaćina pozdravio je predsjednik Temeljnog organka #HDZBIH Frano Lebo koji je izrazio srdačnu dobrodošlicu svima okupljenima i zahvalio se na odazivu u velikom broju.

Nakon toga prikazan je kratki film o svemu što je urađeno na području naše Općine u protekle 4 godine.

Prisutnima se obratio nositelj liste za Općinsko vijeće, Mario Knezović, koji je govorio o radu #OV Posušje. Istaknuo je važnost djelovanja svih vijećnica i vijećnika te predstavio listu HDZ-a BiH u Posušju za predstojeće lokalne izbore 2024. Zajedničkim djelovanjem svih naših kandidata na čelu s načelnikom Begićem nastavljamo stvarati uvjete za ugodniji život svih stanovnika naše Općine.

Na kraju, okupljenima se obratio i kandidat za načelnika općine Posušje, Ante Begić, koji je govorio o realiziranim projektima na području općine Posušje, stavljajući naglasak na Rastovaču i sve kapitalne projekte koje su realizirani.

Naglasio je:

  • Izgradnju igrališta u zaseoku Bešlići,
  • Asfaltiranje kompletnog parkinga s južne i istočne strane groblja na Ilijinom brdu, te sudjelovanje u obnovi i uređenju kapelice,
  • Asfaltiranje lokalnih cesta u Bakulama, Marićima, Čuturama i Martićima,
  • Utopljavanje fasade i proširenje staza popločanih kockom u novom rastovačkom groblju,
  • Postavljanje preko 50 rasvjetnih tijela.

Begić je, također, govorio i o planovima za buduće razdoblje.

Nakon službenog dijela nastavljeno je druženje svih okupljenih naših članova i simpatizera.

OGLASI

Loading