Select Page

Ana Rucner, Tončica Čeljuska, Minea na jubilarnom 5. Sajmu vjenčanja u Etno Herceg selu

Ana Rucner, Tončica Čeljuska, Minea na jubilarnom 5. Sajmu vjenčanja u Etno Herceg selu

Jubilarni 5. Sajam vjenčanja powered by BH Telecom sinoć je ugostio ponajbolje domaće izlagače koji su mladencima predstavili sve što im je potrebno za njihov dan vjenčanja.

sajam-vjencanja-03151715

Tako su i ove godine na Sajmu izlagali saloni vjenčanica La Perla, Bakus Sposa i Sposa La Perla pokazali najnovije modele vjenčanica a muški dio publike idealno odijelo za sebe mogao je potražiti na štandovima Martin Arbanas i Cesars. Kume, prijateljice i ostale uzvanice večernju haljinu za vjenčanje mogle su odabrati između haljina Sherri Hill, haljina Ivice Skoke, Kristine Burje te Andre Zvono. Ljubitelji cvijeća i cvjetnih dekoracija nisu zaobišli izlagačke prostore Maslina, cvjetnog ateljea Hedera te cvjećarne Boras. Idealne vjenčane fotografije i trenutke za sjećanja na Sajamskoj prezentaciji ponudili su studio WAF i El Arte Photography. Zlatarna Seiko ove godine pripremila izuzetnu ponudu vjenčanog prstenja kao i zlatarna S&M. Slatke delicije te vjenčane torte i kolače prezentirali su San Marino i Iva kolači. Maštovite pozivnice mogle su se pogledati na štandovima Lumena, HP Cards-a i udruge “Susret”.

ana-rucner-0315115

Voditeljica samog događaja bila je poznata hrvatska novinarka Tončica Čeljuska. Zaštitno lice Sajma Renata Končić Minea kao i velika glazbenica Ana Rucner ovogodišnje su glazbene gošće. Nakon gala revije završetak prvog dana Sajma obilježio je vatromet u izvedbi Pirotehnike Mirnovec.

ABCPortal.info/FOTO Ivan RAMIĆ

OGLASI

Loading