Select Page

Ana Širić uoči velikog finala: Cijela bolnica mi je podrška

Ana Širić uoči velikog finala: Cijela bolnica mi je podrška

Uoči današnjeg finala četvrte sezone showa “The Voice Hrvatska” u emisiji “Kod nas doma” gostovala je velika četvorka – Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar i Martin Kosovec. “Malo smo već svi pospani, iscrpljeni i izmoreni, ali, preživjet ćemo još sutra”, rekao je Martin.

Jedina dama

Svi se slažu u jednome – kad završi show, najprije će se dobro naspavati. Jakov kaže da su pripreme za finalnu večer intenzivnije od prijašnjih. “Moraš napraviti nešto što nisi dosad. Mislim da će to svatko od nas uspjeti napraviti. Mnogo jače se radi”, rekao je Jakov.

Jedina dama među finalistima kaže da je međusobna atmosfera odlična. “Mi smo si svi jako dobri, ja uvijek zaboravim tu razliku da sam jedina cura”, rekla je. Što se tiče finala, Luka ističe da se publika može pripremiti na puno hitova. Finalisti su u ovih nekoliko mjeseci naučili i da posao glazbenika nije tako jednostavan. “Moraš biti odmoran, moraš se dobro i zdravo hraniti, moraš biti spreman svaki put i svaki dan na sve. Ja sam u ovo išao bez očekivanja i ne mogu reći da nisam zadovoljan. Jako sam zadovoljan svime od samog početka, ali da se tempo osjeti, osjeti se definitivno”, govori Jakov.

Podrška kolega

Ana, koja inače radi u bolnici, kaže kako ima veliku podršku kolega, odnosno zdravstvenih radnika. “Kolege su mi velika potpora, ali vidim ja da i njima ‘gori’, da ću se trebati vratiti uskoro. Ali, stvarno su mi velika podrška. I ne samo ljudi s mog odjela, nego i cijela bolnica”, govori.

Martin se osvrnuo na činjenicu da je “srušio” YouTube trending. “Mene te stvari s trendingom i mrežama previše ne diraju, ali svakako da mi je drago što je moj video bio toliko popularan”, rekao je. O sebi su, kroz ovaj show, čuli mnogo komentara i komplimenata, a neke će zauvijek pamtiti.

Jakov kaže da ga je najviše dirnuo komentar na YouTubeu: “Oliver bi bio ponosan”, dok Ana pamti Urbanovu rečenicu: “Sačuvaj sebe u ovome svemu”.

Luka ističe da ne prati previše komentare na mrežama, ali ostaju mu u pamćenju lijepe riječi koje su mu uputili mentori, ponajprije Urban. Martin kaže kako mu godi svaki kompliment koji dobije.

Tko će biti pobjednik ili pobjednica ove sezone – Ana Širić, Luka Novokmet, Jakov Peruško Rihtar ili Martin Kosovec? Sve je na gledateljima jer oni svojim glasovima i porukama podrške biraju pobjednika ili pobjednicu.

Veliku završnicu ne propustite večeras, 27. siječnja, od 20:15 sati na Prvom.

OGLASI

Loading