Select Page

Anamarija Landeka pozvana na okupljanje ženske U15 reperezentacije BiH

Anamarija Landeka pozvana na okupljanje ženske U15 reperezentacije BiH

Anamarija Landeka, članica ženskog nogometnog kluba Inter iz Posušja pozvana je u trodnevni kamp ženske U-15 nogometne reprezentacije BiH koji će biti održan od 20 do 23. siječnja u Trening centru NS BiH u Zenici.

Riječ je o mladoj perspektivnoj 13-godišnjoj nogometašici koja je ove sezone izborila mjesto u prvom sastavu za seniorsku ekipu Intera na poziciji središnjeg braniča.  

Vodstvo kluba smatra kako je ovo veliko priznanje za njihov rad s mlađim uzrasnim kategorijama, a da je Landeka poziv u reprezentaciju zaslužila doista sjajnim igrama u Prvoj ženskoj nogometnoj ligi FBiH, kao i odličnim nastupima na okupljanjima regionalne ženske U13 reprezentacije. Također, nadaju se kako će ovaj poziv biti vjetar u leđa i poticaj i ostalim curama u klubu.

Anamarija Landeka jedna je od najperspektivnijih igračica u BiH

Inače, Landeka je u izboru 25 mladih nogometašica iz cijele BiH koje su dobile priliku biti dio pionirske ženske nogometne reprezentacije BiH koja se priprema za Europsko prvenstvo koje će sljedeće godine biti održano u BiH.

Ženski nogometni klub Inter trenutno okuplja više od 50 djevojaka i djevojčica. Pored seniorske ekipe koja broji 28 djevojaka, u klubu djeluju još pionirke i kadetkinje. A za samo nepune tri godine postojanja ostvarili su zavidne rezultate.

Iz kluba ovim putem pozivaju sve zainteresirane djevojke i djevojčice da se priključe treninzima koji počinju početkom drugog mjeseca.

Posušje.net

OGLASI

Loading