Select Page

Badnjak je neradni dan u ŽZH

Badnjak je neradni dan u ŽZH

Prva konstituirajuća sjednica nove Vlade Županije Zapadnohercegovačke, pod predsjedanjem predsjednika Zdenka Ćosića, održana je u ponedjeljak u Širokom Brijegu.

Vlada je donijela odluku kojom se 24. prosinac 2018. godine, Badnji dan, proglašava neradnim danom u Županiji Zapadnohercegovačkoj. Također, na današnjoj sjednici donesena je Odluka o određivanju potpisnika platnih transakcija preko transakcijskog računa Proračuna Županije Zapadnohercegovačke; Odluka o određivanju potpisnika naloga depozitnog računa javnih prihoda Proračuna Županije Zapadnohercegovačke, kao i Odluka o otvaranju posebnog kartičnog računa u okviru Jedinstvenog računa riznice, načinu uplate sredstava, ovlaštenju za potpisivanje ugovora s poslovnom bankom, plaćanju i evidentiranju troškova.

Vlada je donijela Rješenje o razrješenju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Županije Zapadnohercegovačke, kao i Rješenje o imenovanju Komisije za kadrovska i administrativna pitanja Vlade Županije Zapadnohercegovačke.

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading