Select Page

Balinovac pobjednik Lige Hercegovine, Meljakuša na kraju treća!

Balinovac pobjednik Lige Hercegovine, Meljakuša na kraju treća!

Ako nečega nije nedostajalo u posljednjoj večeri malonogometne Lige Hercegovine, onda su to pogodci.

U dvije utakmice, onoj za treće mjesto i u finalu moglo se vidjeti čak 16 golova. Kao konačni pobjednik Lige Hercegovine 2018. izašla je momčad Balinovca, dok je treće mjesto osvojila momčad Meljakuše.
U toj prvoj utakmici večeri, onoj za treće mjesto viđeno je čak 12 pogodaka, gdje je u pravoj malonogometnoj poslastici Meljakuša pobijedila Jare s uvjerljivih 9:3.

Junak posuške momčadi bio je Dario Penava s čak 5 golova. Dva pogotka postigao je Ivan Penava, dok su se u strijelce upisali još Ante Čamber te Tomislav Čamber. Strijelci za Jarane su bili Josip Anić, Filip Primorac i Mile Zelenika.

U revijalnoj utakmici uoči finala nastupili su MNK Vjekoslav Arapović iz Mostara i MNK Ljubuški, a uvjerljivu pobjedu od 6:0 ostvarila je mlada momčad iz Mostara.

Na kraju je stiglo veliko finale između Balinovca i Čapljine, gdje je prikazan dobar nogomet ali nije bilo velike neizvjesnosti, pošto je Balinovac uvjerljivo slavio s 4:0. Mostarski predstavnik je bio bolji tijekom cijelog susreta i ovaj rezultat je mogao biti i veći, te su zasluženo osvojili Ligu Hercegovine.

Ponovno se i u ovom susretu istaknuo Romano Vlaho s dva pogotka. Ovaj igrač je briljirao i tijekom lige mjesnih zajednica u Mostaru gdje je proglašen najboljim igračem, a jednako tako dobre igre pokazivao je i kroz utakmice Lige Hercegovine, pa je zasluženo izabran za najboljeg igrača turnira.

U finalu su se u strijelce još upisali Igor Pehar i Franjo Bubalo.

Za najboljeg vratara turnira proglašen je Marko Čolak (Balinovac), najbolji strijelac s 8 golova je Dario Penava iz posuške Meljakuše.

Jabuka.tv

OGLASI

Loading