Select Page

Besplatan Wi-Fi na Trgu hrvatskih branitelja

Besplatan Wi-Fi na Trgu hrvatskih branitelja

Od subote, 15. studenoga, na širem području Trga hrvatskih branitelja u Posušju, dostupan je bežični Internet (Wi-Fi) tijekom 24 sata dnevno, za sve korisnike koji imaju prijenosne uređaje koji podržavaju bežični Internet.

Besplatni pristup internetu omogućila je Udruga gospodarstvenika Posušje (UGP) koja financira postavljanje i održavanje sustava.

Konekcija na Internet se vrši preko dvije pristupne točke: UGP Posušje 1 i UGP Posušje 2., preko paketa usluga HT Mostar koji omogućuje brzinu pristupa internetu do 25 Mbps, a u istom trenutku internetom se može koristiti do 200 korisnika. Posebnim programima onemogućen je pristup neprimjerenim sadržajima, kao i skidanje prevelikih datoteka.

DSCN2669

Kako se još uvijek rade određena testiranja i podešavanja sustava mogući su i određeni problemi kod korištenja interneta, a iste možete prijaviti na mail: gospodarstvenici.po@tel.net.ba.

Svim našim sugrađanima, kao i svim gostima u našem gradu, a posebice našim mladima, želimo ugodno korištenje bežičnog interneta.

Udruga gospodarstvenika Posušje/ Općina Posušje

OGLASI

Loading