Select Page

Besplatno obavite kontrolu tehničke ispravnosti vozila

Besplatno obavite kontrolu tehničke ispravnosti vozila

Auto – moto savez u BiH Mostar i stanice tehničkog pregleda motornih vozila organiziraju prometno – preventivnu akciju „Ispravno vozilo – sigurniji promet“.

„Auto- moto savez u Bosni i Hercegovini (AMSuBiH) u suradnji sa stanicama za tehnički pregled motornih vozila, Ministarstvima unutarnjih poslova, javnim medijima i udruženim klubovima organizira ovu akciju dobrovoljne kontrole ispravnosti putničkog automobila,“ stoji u priopćenju AMSuBiH.

Stanice za tehnički pregled motornih vozila omogućile su vozačima besplatnu kontrolu ispravnosti putničkog automobila, odnosno kontrolu uređaja na vozilu koji su značajni za sigurnost vožnje: kontrolu kočnica, uređaja za upravljanje, svjetlosnih i sigurnih uređaja i guma na kotačima.

„Cilj akcije je da se vozači upoznaju s trenutnom ispravnošću uređaja na svome vozilu koji su važni i značajni za sigurnu vožnju kako bi eventualne neispravnosti otklonili i s tehnički ispravnim vozilom sudjelovali u prometu,“ stoji u priopćenju AMSuBiH.

Akcija Auto – moto saveza traje od ponedjeljka 10. srpnja do subote 15. srpnja, a kontrolu ispravnosti automobila na području općine Posušje možete obaviti u stanici tehničkog pregleda AUTO – INĐILOVIĆ Posušje, Rastovačko polje bb.

Tehnički ispravan automobil smanjit će izvanredne situacije na cesti i osigurati će ugodno i bezbrižno putovanje, priopćeno je iz AMSuBiH.

Inače, u svakoj općini odnosno gradu AMSuBiH ima partnera u tehničkom pregledu vozila. Tako na području Širokog Brijega besplatni tehnički pregled je moguće obaviti u AUTOCENTAR Široki Brijeg, u Sovićima TESING CENTAR, u Ljubuškom u CROTEHNA.

posusje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading