Select Page

Binvest Lubura izrada najbolja ekipa Streetballa 2016.

Binvest Lubura izrada najbolja ekipa Streetballa 2016.

Završen je četvrti Streetball turnir u organizaciji Hrvatskog košarkaškog kluba Posušje uz potporu Športskog saveza općine Posušje koji je igran u maloj športskoj dvorani u sklopu kulturno-zabavne i športske manifestacije “Posuško lito” 2016.

Posljednjeg dana turnira na rasporedu su bile muške seniorske ekipe, a najbolji ove godine na turniru u Posušju bili su članovi ekipe Binvest Lubura Izrada iz Širokog Brijega. Oni su u finalu rezultatom 22 : 14 bolji bili od ekipe iz Viteza Ekosromari. Za naš radio član pobjedničke ekipe Marko Lovrić je kazao kako su i vše nego zadovoljni rezultatom „Čak smo i malo iznenađeni jer je ekipa iz Viteza više nego dobra,“ kazao je Lovrić.

Komentar turnira i finalne utakmice dao je i Željko Palavra – “koštalo nas je to što smo zadnjih dana bili na 5 turnira, nismo se uspijeli nikako kvalitetno odmoriti i to je uzelo danak.“. Dodao je kako turnir odlično organiziran, ali da bi svakako bilo još bolje da se turnir odigrao na ulici.

Napomenimo da su utakmicu za treće mjesto odigrali prošlogodišnji pobjednici streetballa turnira u Posušju, splitska ekipa Statisti koja je rezultatom 21 : 13 pobjedila ekipu Mostar. Nagrade su dodjeljene i za trice i najbolje zakucavanje. Tako je Ante Kovač najbolji bio u tricama, dok je u zakucavanju najbolji bio Jure Zubac.

Ispred Hrvatskog košarkaškog kluba Ivan Ramljak Prčo o turniru i utakmicama je kazao da su više nego zadovoljni ovogodišnjim turnirom, a pogotovo odazivom. „Ovoliki odaziv znači da je košarka više nego prisutna u našem Posušju. Osim činjenice da smo se zbog vremenskih neprilika morali preseliti u malu športsku dvoranu, žao mi je da nijedna od tri posuške ekipe nije uspijela proći četvrtfinale.“, kazao je Ramljak

Nagrade najboljima uručili su predsjednik športskog saveza općine Posušje Zvonimir Širić i načelnik općine Branko Bago.

radioposusje.ba

OGLASI

Loading