Select Page

Biciklijadom “Posuški đir” službeno počelo “Posuško lito” 2016.

Biciklijadom “Posuški đir” službeno počelo “Posuško lito” 2016.

Velikom biciklijadom “Posuški đir”, kao i prethodne dvije godine, u organizaciji Biciklističkog kluba “Pony” službeno je otvorena kulturno-zabavna i sportska manifestacija “Posuško lito” 2016.

Trg hrvatskih branitelja bio je mjesto gdje su se okupljali brojni biciklisti koji su iskorstili priliku za napraviti đir kroz Posušje. Sudjelovalo je 200-tinjak biciklista iz susjednih općina i gradova, pa i iz Hrvatske. Tako smo među njima mogli vidjeti bicikliste koji su došli iz Metkovića, daleke Rame, Mostara, Čitluka, Ljubuškog, Gruda, Drinovaca  i Širokog Brijega koji su zajedno s domaćinima uživali u današnjem druženju.

Prije samog početka bicikliranja, nazočnima se obratio tajnik Biciklističkog kluba “Pony” Marko Matković,  koji je dao biciklistima nekoliko uputa za vožnju i zamolio ih na oprez. “Posuško lito” 2016. službeno je otvorio načelnik općine Posušje Branko Bago koji se zahvalio klubu “Pony” što potiče ovakav način rekreacije, sporta i druženja te da će u tim nastojanjima uvijek imati potporu Općine.

Organizatori su izrazili zadovoljstvom odazivom s obzirom da je vrijeme bilo kišovito. Također, zahvaljuju svima koji su sudjelovali i pomogli u organizaciji đira, sponzorima i djelatnicima PU Posušje.

Tako je na najbolji mogući način počelo još jedno “Posuško lito” u sklopu kojeg se održava niz događaja do kraja mjeseca kolovoza, zahvaljujući kojem Posušje biva središte zanimljivog sadržaja u cijeloj Hercegovini pa i šire.

Posušje.net

OGLASI

Loading