Select Page

BLIDINJE: Brojni gosti ovog ljeta mogu iskusiti panoramsku vožnju kanuima

BLIDINJE: Brojni gosti ovog ljeta mogu iskusiti panoramsku vožnju kanuima

Tjedan u kojem smo trenutno, najtopliji je ovog ljeta koje je krenulo posve pormjenjivo i nestabilno. Živa na termometru ovih dana penjat će se i do 39 stupnjeva, pa ljudi traže osvježenja na različite načine.

Iako brojni planiraju svoje godišnje odmore na moru ili uz  rijeke, ima jako puno i onih koji spas od vrućina potraže na planinama. Tako je ovih dana i na Blidinju.

“Kao što znate, odnedavno smo u ponudu sadržaja i aktivnosti u Parku prirode Blidinje uveli i panoramsku vožnju kanuima na Blidinjskom jezeru.” – poručuju iz Visit Blidinja.

Kažu kako je na ovaj način moguće doživjeti Blidinjsko jezero i Park prirode kroz jednu novu i posebnu dimenziju.

“Primjetan je značajan broj gostiju iz cijele Europe, ali i svijeta. Došli su tu turisti iz Australije, Kanade, Njemačke. Bili su nam kamperi iz Španjolske, motociklisti iz Češke. Svakodnevno imamo jako različitu strukturu turista. Još uvijek nisu stigle obitelji, odnosno roditelji s djecom koji stižu iz naše dijaspore. Njih očekujemo s prvim danom kolovoza”-, kaže za Hercegovina.info Jelena Čevra iz Udruge ‘Visit Blidinje‘.

Ovakva vožnja je i svojevrsni turistički razgled Parka, a važno je spomenuti da su kanui u potpunosti zelena aktivnost.

“Kroz ovakve vrste sadržaja, želimo na najljepši mogući i održiv način promovirati ljepote i vrijednost Parka prirode Blidinje.-zaključuju iz ove Udruge.

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading