Select Page

FOTO: Skijalište na Risovcu vratilo stari sjaj

FOTO: Skijalište na Risovcu vratilo stari sjaj

Vikend iza nas našem parku definitivno je vratio stari sjaj. Naime, vremenski uvjeti koji su se napokon osmjehnuli za sve ljubitelje zimskih sportova, donijeli su našem parku atmosferu kakva se dugo iščekivala.

Parking prepun vozila, cijene karata niže, staza vrhunski pripremljena

Nakon prošlogodišnje katastrofalne sezone ova je krenula u potpuno drugačijem pravcu. I naša ekipa posjetila je skijalište kako bi se na licu mjesta uvjerili u ponudu i kvalitetu usluge. Odmah na samom ulasku u ski centar dočekao nas je pun parking vozila iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Naravno, drago nam je da smo i ovo dočekali, posebno što su posljednji dani bili puni iščekivanja i pogleda u nebo, s obzirom da staza nije bila u potpunosti spremna za prvi dio siječnja. Kupujemo karte, po nešto nižim cijenama nego prošlih godina što je zasigurno za svaku pohvalu, te nakon dugo vremena idemo prema vrhu. A na vrhu odmah smo ostali pozitivno izenađeni, staza kakvu smo posljednji put imali prije dvije godine. Snijeg koji je padao zadnja dva dana stvorio je idealne uvjete, a pravovremenom reakcijom djelatnika ski centra, cijela staza bila je vrhunski pripremljena.

risovac 5

Posjetitelji oduševljeni ponudom

Dok smo se par puta odvozili četverosjedom, u petominutnim razgovorima s ljudima, saznajemo da su svi oduševljeni s ponudom na Blidinju, a posebno se ističu dvije stvari, skijalište i zabava jer uz samo skijanje ove godine svakog se vikenda nude brojne svirke po ugostiteljskim objektima. Tu su također ski škole s dosta djece koja svladavaju svoje prve skijaške pokrete. Dan ranije sreli smo jednu grupu osnovnoškolaca koja je bila na izletu u našem parku, što će nadamo se postati praksa svim školama u Hercegovini, pa i šire. Što se tiče same usluge u restoranu, i ona je podignuta na viši nivo, s kvalitetnom hranom i pristupačnim cijenama.

risovac 9

Sve u svemu, jedan jako dobar vikend, a ono što slijedi u narednim tjednima vjerujemo da će potvrditi sve ovo navedeno. Meteorolozi su najavili hladnije vrijeme s vjerojatnim dodatnim padalinama, što će biti dovoljno za još nekoliko vrhunskih skijaških vikenda.

Blidinje.net

OGLASI

Loading