Select Page

Blidinje Challenge 2022: Najveći off road entertainment show u regiji počinje u četvrtak

Blidinje Challenge 2022: Najveći off road entertainment show u regiji počinje u četvrtak

U četvrtak 15.09.2022. počinje najveći off-road događaj u našoj regiji – Blidinje Challenge 2022., prva off-road utrka ovakve vrste u državi u organizaciji Off road kluba HercegProTeam.U četvrtak 15.09.2022. počinje najveći off-road događaj u našoj regiji – Blidinje Challenge 2022., prva off-road utrka ovakve vrste u državi u organizaciji Off road kluba HercegProTeam.

Tisuće gledatelja okupit će se ovaj vikend na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim utrkama podijeljenim na dvije klase Challenge i Adventure klasa u borbi za nagradni fond od 10.000 eura, ali i odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored Hajdučkih vrleti.

Program utrke traje 4 dana u kojemu će sudjelovati natjecatelji iz BiH, Hrvatske, Srbije,Mađarske, Makedonije, Slovenije, Austrije, Bugarske itd.

U četvrtak je predviđeno okupljanje natjecatelja tehnički pregled vozila te prolog u kojemu se vozači bore za startnu poziciju naredne etape.

Prema programu utrke u petak ujutro vozi se etapa po roadbook-u od 10–16 sati i noćna etapa od 20-00h dok će ostale goste u ekskluzivnom šatoru zabavljati DJ Leo.

U subotu ujutro kreće etapa po roadbook-u od 10-14 sati a u 16 sati starta kružna trka koja je ujedno i najatraktivniji dio cijele utrke gdje vozila startaju u grupama i voze više krugova po zadanoj stazi sa preprekama. Nakon kružne trke planiran je veliki Afterparty u ekskluzivnom šatoru uz bogatu nagradnu tombolu gdje je glavna nagrada terensko vozilo VW Touareg i ostale bogate nagrade gdje će vas zabavljati COLLAPSE BAND i DJ LEO.

 Zadnji dan utrke u nedjelju vozi se specijalni ispit od 10-13 sati te proglašenje najboljih i dodjele nagrada.

Vrijeme je za najveći off road entertaiment show u regiji!

OGLASI

Loading