Select Page

Blidinje Challenge 2022: Spektakularni off-road show oduševio publiku i natjecatelje

Blidinje Challenge 2022: Spektakularni off-road show oduševio publiku i natjecatelje

Tisuće gledatelja okupili su se ovog vikenda na Blidinju kako bi uživali u atraktivnim off road utrkama. Naime, kroz četiri dana upriličen je već tradicionalni i najveći off road entertainment show u regiji, Blidinje Challenge 12. Međunarodni Memorijalni Off Road Rally “Vinko Vukoja Lastvić” 2022., u organizaciji jednog od najpoznatijih off road klubova u Hercegovini – Herceg Pro Team kluba. Natjecatelji su se natjecali u dvije klase; Adventure i Challenge, u borbi za nagradni fond od čak 10.000 eura, ali su također imali priliku uživati u odličnoj zabavi u ekskluzivnom šatoru pored Hajdučkih vrleti.

„Događaj je prošao u baš onom štihu kojeg smo i očekivali, posjetitelji su bili oduševljeni. Pribojavali smo se najavljene prognoze vremena, no na samom kraju vrijeme je bilo više nego odlično. Organizacija ovog događaja je zaista zahtjevna, no uloženi trud su naši posjetitelji i natjecatelji itekako prepoznali, pogotovo oni koji su po prvi puta došli iz stranih zemalja. Sada se okrećemo organizaciji ovog događaja za sljedeću godinu, idemo dalje i očekujemo da će nam se broj natjecatelja u godinama koje slijede povećati“,  izjavio je za naš radio ispred organizatora utrke, Marin Zelenika.

Nositelji iznimno vrijednih nagrada u Adventure klasi su sljedeći: treće mjesto osvojili su Dejan Peno i Aleksandar Malinović,  drugo mjesto pripalo je Josipu Bešliću i Šimunu Markoti, dok su prvo mjesto osvojili Ante Grizelj i Ivan Rajič.

„Sve je zaista bilo na nivou, dobra ekipa i druženje, a organizacija vrhunska. Imali smo malih problema na početku vožnje, no kasnije smo se snašli, što je rezultiralo pobjedom. Idućih godina se svakako vraćamo na ovaj događaj“, kazao je pobjednik Adventure klase Ante Grizelj iz Grand Hercegovina kluba.

U Challenge klasi treće mjesto pripalo je Srđanu Vasiću i Davoru Vojnoviću, drugo mjesto zauzeli su Mladen Subotić i Dejan Šuvak, dok je ono prvo mjesto pripalo Ivici Šariću i Ivanu Mihalju.

„Staze su bile dosta zahtjevne, ali nekako smo to savladali. Pohvale za organizaciju događaja, sve je bilo odlično, dobrog druženja, adrenalina i zabave nije nedostajalo“, rekao je nositelj prvog mjesta u Challenge klasi, Ivica Šarić, također ispred kluba Grand Hercegovina.

Dakle, kvalititne i atraktivne vožnje i utrke, bogat zabavni program i fantastičan ambijent u Parku prirode Blidinje učinili su da i ovogodišnji Blidinje Challenge off-road entertainment show ostavi snažan utisak kako na natjecatelje iz svih krajeva regije, pa i šire, tako i na sve posjetitelje. Kako su organizatori najavili, dogodine nas također očekuje pravi spektakl.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading