Select Page

FOTO: Na Mokrom docu pao hrvatski niželigaš Kutjevo

FOTO: Na Mokrom docu pao hrvatski niželigaš Kutjevo

Nogometaši HŠK Posušje slavili su u trećoj prirpemoj utakmici zaredom. Ovog puta su na Mokrom docu bili bolji od hrvatskog niželigaša NK Kutjeva s rezultatom 4:0.

Uvjeti za igranje nisu bili idealni budući da je bilo vrlo hladno vrijeme te puhao jak vjetar. Ipak, i u takvim uvjetima bolje su se snašli domaći igrači koji su tijekom cijele utakmice bili puno bolji protivnik i zasluženo slavili. Na teren je istrčala momčad koja će nastupiti u prvenstvenom susretu, jer zbog ozljeda i kartona pravo nastupa neće imati nekolicina igrača iz prve postave.

Zanimljivo je da su sva četiri gola Posušja postignuta glavom nakon ubačaja sa strane. Strijelci su bili Krešo Crnogorac (asistencija Bilaća), Dominik Begić (Dario Stipić), Franjo Ćuže (Mateo Bešlić) i Ivan Čutura (Ivan Mandurić).

Za NK Kutjevo nastupio je njihov gradonačelnik Josip Budimir, koji vuče korjene iz Posušja, te zahvaljujući njemu i načelniku Branku Bagi odigrana ova prijateljska utakmica, a dogovoren je i uzvratni susret u Slavoniji.

Sljedeći vikend pred nogometašima je prva utakmica proljetnog dijela prvenstva Druge lige FBiH, a gostuju u Stocu kod istoimenog protivnika. Razloga za optimizam ima budući da su ostvarene tri pobjede u tri pripremne utakmice. A klima oko kluba i među igračima – nikad bolja!

Posušje.net

 

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading