Select Page

Blidinje je spremno za najveći bike festival: Blidinje BIKE Festival 2023.

Blidinje je spremno za najveći bike festival: Blidinje BIKE Festival 2023.

Zamislite savršen vikend ispunjen gomilom cool ljudi, prilikama za avanturu na otvorenom, odličnom hranom i pićem, glazbom, outdoor aktivnostima i više. To je sve ono što Blidinje BIKE Festival predstavlja. Bilo da se radi o biciklizmu, planinarenju, trail trčanju, jogi, meditaciji, snježnim sportovima, vodenim sportovima ili jahanju na konjima, Park prirode Blidinje je prava lokacija za o.

Ljeto i sunčani dani su se vratili! Blidinje je prepuno zelenih boja i odiše svježinom, a mi vjerujemo da biste možda željeli sudjelovati na najvećem bike festivalu u BiH na otvorenom- Blidinje BIKE Festival. Ništa bolje za unijeti malo avanture i svježine u svoje živote.

Biciklisti iz cijele Bosne i Hercegovine hvataju svaki izgovor za sudjelovanje na ovom biciklistički orjentiranom festivalu. Ništa nije previše trivijalno! Za mnoge mještane i posjetitelje Blidinja vrhunac godine je upravo Blidinje BIKE Festival! To je najveći biciklistički festival u Bosni i Hercegovini koji se održava u prekrasnom okruženju Parka prirode Blidinje.Tijekom razdoblja od 3 dana srpnja svake godine Blidinje BIKE Festival privlači najbolje međunarodne i domaće bicikliste u prekrasno organiziranom rasporedu događaja koji uključuje aktivnosti za rekreativce, profesionalce i cijele obitelji.

“Ako tražite onu savršenu zelenu i sigurnu oazu, došli ste na pravo mjesto. Blidinje je zeleno srce Europe, gdje svatko može pronaći nešto za sebe. Teško je pronaći tako malo područje koja nudi toliko toga bilo gdje drugdje u svijetu. Četiri različita svijeta spojena su u veličanstvenu simfoniju koja se osjeća u kulturi, gastronomiji i prirodnim čudima. Bez obzira uživate li u šetnji utabanim stazama ili radije skrećete s utabanih staza, svugdje ćete pronaći zadivljujuću ljepotu i iskustva skrojena samo za vas. Spremni smo Vam ponuditi najbolje što imamo. Uz veliku dozu odgovornosti, vaš posjet Blidinju će biti ugodan, a sudjelovanjem na Blidinje BIKE Festivalu bit će nezaboravno”, priopćeno je za naš radio iz organizacije Blidinje Bike Festivala..

Program Bike Festivala

Ovom prilikom organizatori se još jednom žele zahvaliti svim sponzorima i prijateljima događaja koji pomažu promociju Blidinja, kao i BosneiHercegovine i to: Federalno ministarstvo culture i sporta, Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti, HT Eronet, Vlada Županije Zapadnohercegovačke, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije, OpćinaPosušje, Turističkazajednica HNŽ, Sportski savez grada Mostara, Visit Blidinje, Capriolo Mostar, GumaM, LEDA Voda, Hercegovina Vino, restoran “HajdučkeVrleti”, restoran “Staza”, priopćeno je.

Blidinje BIKE Festival je prepoznat, te u 2023 godini dobiva podršku i stranih agencija. Naime, događaj je podržan kroz projekat: AID 012003 – Natur Bosnia Herzegovina: Zaštićena područja i održivi razvoj, financirano od strane talijanske agencije za razvojnu suradnju (AgenziaItaliana per la CooperazionealloSviluppo – AICS) i implementiran od straneComitato Internazionale per lo Sviluppode i Popoli (CISP).

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading