Select Page

Blidinje: Polaznici sportske akademije iz Gruda i Posušja uživali na skijanju

Blidinje: Polaznici sportske akademije iz Gruda i Posušja uživali na skijanju

U sklopu sportske akademije, djeca iz Gruda i Posušja zajedno sa svojim trenerima, zaputili su se prema Parku prirode Blidinje kako bi savladali tehnike skijanja. Skijanje je jedan od najzabavnijih i najzahtjevnijih sportova, stoga djeca u ranijoj dobi puno lakše savladaju prve korake ali i strah, javlja blidinje.net.

Polaznici su svladali osnove skijanja i korištenje vučnice- sidra kako bi sami mogli koristiti vučnicu. Trenirali su četiri sata u malim homogeniziranim skupinama do 5 djece sa jednim učiteljem skijanja. Učitelji skijanja su bili Hrvoje Vukoja i Toni Ćorić, inače voditelji navedenih sportskih akademija.

Zahvaljujući voditeljima restorana Staza i samog skijališta djeca su provela jedan nezaboravan dan u prirodi, na svježem planinskom zraku dalje od svakodnevnice. Mali skijaši su uspješno odradili jednodnevni tečaj škole skijanja, njihova lica nisu mogli skriti sreću i zadovoljstvo.

“Uskoro idemo opet sa novom školom skijanja, mogu se prijaviti i djeca koja nisu u sportskoj akademiji. Također individualne sate skijanja nudimo ako netko zeli učiti sa nama! Hvala roditeljima na dolasku i dovođenju djece te svima koji su pomogli i dali svoj doprinos samoj organizaciji”, poručuju iz sportske akademije.

blidinje.net

OGLASI

Loading