Select Page

Blidinjska kuća na manifestaciji Advent u Mostaru

Blidinjska kuća na manifestaciji Advent u Mostaru

Svečano otvorenje manifestacije “Advent u Mostaru održat će se u utorak, 29. studenog, u 19 sati. Vesela povorka će u 18 sati krenuti s Rondoa, mostarske mažoretkinje i Puhački orkestar uz pjesmu i ples zajedno će prošetati ulicama Mostara i svečano najaviti ovu radosnu manifestaciju. Vođeni glazbom i plesom, Djed Božićnjak u svojoj kočiji s konjima i njegovi pomagači vilenjaci veselo će proći gradom, te vas povesti do igrališta kampusa Sveučilišta u Mostaru, gdje će se u 19 sati svečano otvoriti PRVI ADVENT U MOSTARU.

Nakon presijecanja vrpce, vrata Adventa otvaraju se za sve građane, a dobra zabava Vas očekuje do kasno u noć. U ovoj večeri očekuje nas puno svjetla, glazbe i plesa. Šarene kućice i izlagači s nestrpljenjem očekuju da Vam pokažu sve što su pripremili za Vas.

Među njima će sudjelovati izlagači Udruge Visit Blidinje : JP Park prirode Blidinje, Ski & Naure Park, Hajdučke vrleti, OPG Marko Zelenika, S.O.Mijatović Risovac, Galena-Blidinjsko biljno carstvo La vie Blidinje, Boroviti, OPG Jelka Dumančić, Rakijarnica Galić, OPG Danica Zelenika, Motel Risovac, Konoba Vilinac, OPG Stipe Kopilaš, Eko Blidinje Risovac.

blidinje.net

OGLASI

Loading