Select Page

BOMBA S MOKROG DOCA: Davor Landeka novi igrač HŠK Posušja!

BOMBA S MOKROG DOCA: Davor Landeka novi igrač HŠK Posušja!

Dugi pregovori vodstva kluba i stručnog stožera urodili su plodom. Tijekom jučerašnjeg dana realiziran je najveći transfer nakon ispadanja kluba iz Premijer lige. Davor Landeka(33) novi je igrač HŠK Posušja!

Davor Landeka je svoj nogometni put počeo upravo na Mokrom Docu, gdje je nakon upisa u srednju školu, napustio svoj grad, svoj klub i potpisao za GNK Dinamo iz Zagreba.

Nakon Zagreba, put ga vodi u Mostar, točnije u HŠK Zrinjski gdje sa Lukom Modrićem osvaja svoj prvi trofej u karijeri – postaje prvak BiH. Davor je svojim igrama u Zrinjskom pokazao da je dobar vezni igrač i branič te tako zadobio veliko povjerenje struke. U veljači 2008. godine produžio je ugovor sa Zrinjskim do 2010. godine. Landeka je, 4. lipnja 2008. g, sa Zrinjskim osvojio Nogometni Kup Bosne i Hercegovine, te je jedan od rekordera po broju nastupa za „Plemiće“.

Odlični nastupi u dresu „Plemića“ i prekrasni pogoci odvode ga u HNK Rijeku. S klubom s Kantride osvaja treće mjesto iza Dinama i Hajduka i odvodi HNK Rijeku u Europu.

Dobre partije u Rijeci i silna želja za dokazivanjem odvode ga u daleku Švicarsku, gdje potpisuje pozamašan trogodišnji ugovor sa FC Grasshopper.

NK Široki Brijeg bio je njegova sljedeća destinacija, gdje je u lipnju 2012. godine postao igrač kluba s Pecare. U Širokom je igrao odlično, ali ozljede su učinile svoje te je pola godine izbivao sa zelenih terena. Klub s Pecare s njim nije produžio ugovor ,te je odlučio da pomogne Vjeranu Simuniću i NK Imotskom. Raspad kluba sa Gospina Doca, Davora su ponovno dovela tamo gdje je sve počelo – na „zeleni dragulj“, na Mokri Dolac.

Davor Landeka je od jučer novi igrač HŠK Posušja, te će probati pomoći svom klubu u ostvarenju cilja – a to je titula prvaka. Landeka je kratko prokomentirao dolazak u HŠK Posušje: „Ovdje sam došao pomoći treneru Sliškoviću i igračima, da razveselimo grad i najvjernije navijače titulom prvaka druge lige“!-stoji u priopćenju kluba.

Posušje.net

OGLASI

Loading