Select Page

“BOŽIĆ U POSUŠJU” IZMAMIO Brojne Posušane na Drugi dan manifestacije

“BOŽIĆ U POSUŠJU” IZMAMIO Brojne Posušane na Drugi dan manifestacije

I drugu večer manifestacije “Božić u Posušju” sve posjetitelje dočekala je bogata ugostiteljska i blagdanska ponuda koja je bila raspoređena u 16 adventskih kućica, a u sklopu programa održani su koncerti, gastro događanja, predstave i dodatni sadržaji za djecu.

Program je počeo u kinodvorani gdje su glumci HNK Mostar za najmlađe izveli predstavu “Djed Božićnjak i božićni kolači”.

Zatim je uslijedio nastup djece iz dječjeg vrtića “Bajka”, nakon čega su djeca ponovno uživala u čitanju Božićne bajke. Nastupe najmlađih zatvorili su učenici OŠ Ivana Mažuranića.

Svoj doprinos ovogodišnjoj manifestaciji dale su i gostujuće snage iz Čapljine – puhački orkestar HKUD “Seljačka sloga” Trebižat. Na repertoaru su bile najljepše Božićne skladbe, a spontano su mikrofon u ruke uzeli i uz puhački orkestar zapjevali Ljubo Begić te Ivica i Ivana Bago.

Večer su zatvorile laureatkinje ovogodišnjeg festivala klapske pisme u Posušju, ženska klapa Zvizdan.

Sutra je pred nama treći dan ove manifestacije koja je i humanitarnog karaktera, a posjetitelje također čeka bogat program koji će začiniti spuštanje i dolazak Djeda Božićnjak.

Posušje. net/Foto: Općina Posušje

OGLASI

Loading