Select Page

Božićni nosač zvuka klape Zvizdan

Božićni nosač zvuka klape Zvizdan

Laudato Music izdao je album božićnih pjesama klape Zvizdan pod nazivom “Zvizdan o Božiću”, koji sadrži deset tradicionalnih pjesama i jednudodatnu pjesmu u aranžmanu ravnatelja klape prof. Marka Tomasovića, priopćili su u utorak 21. prosinca iz Odnosa s javnošću Laudato TV.

Ovo je drugi album koji je izdala klapa čija je misija njegovanje tradicionalnog klapskog “a capella” pjevanja. Na albumu se mogu pronaći pjesme poput ‘”Radujte se narodi”, “Veselje ti navišćujen”, ‘”Kyrie eleison”, “Narodi nam se” i “Oj pastiri” u izvedbi muške klape.

“Božić u surovoj današnjici pomalo je okovan i otuđen od bliskosti i topline kakvom je odisao u punom sjaju. Nada koju nosi sa sobom u rađanju malenog Isusa probudi mnogo lijepih osjećaja u srcu. Ideja je bila potaknuti osjećaj bliskosti i radosti, rasplamsati toplinu u srcu koja je posebno prisutna u vremenu Božića”, pojasnio je motivaciju za snimanje albuma član klape Zvizdan Ivan Jurišić

CD “Zvizdan o Božiću” može se nabaviti putem webshopa Laudata https://bit.ly/32dyLMs i poslušati na svim glazbenim streaming servisima.

Ovaj nosač zvuka je posljednje ovogodišnje izdanje diskografske kuće Laudato Music, koja je dosad sveukupno izdala 93 albuma, od toga u ovoj godini četiri singla i ostvarila šest novih glazbenih suradnji, a u pripremi već ima nove za 2022. godinu.

Ika. Hkm. Hr

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

OBAVIJEST PČELARIMA

Obavještavaju se pčelari s područja općine Posušje da ažuriraju podatke o stanju pčelinjih...

JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PRIJAVA ZA DODJELU SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PLANINARSKIH OBJEKATA PS...

Loading