Select Page

BOŽIĆNI POKLON NAVIJAČIMA: Jure Glavina prvo pojačanje Posušja!

BOŽIĆNI POKLON NAVIJAČIMA: Jure Glavina prvo pojačanje Posušja!

Maratonskim pregovorima koji su vođeni proteklih dana oko igračkog kadra, rano jutros riješeno je i prvo pojačanje HŠK Posušje.

Predsjednik Damir Jurišić jutros je priopćio šefu struke Leu Sliškoviću i medijima, kako je klub angažirao 28-godišnjeg Širokobriježanina Juru Glavinu.

Glavina je u svojoj karijeri nosio dres Nk Široki Brijeg, Hnk Čapljina, Hnk Branitelj Mostar, Nk Sloga Ljubuški, Fc Drensteinfurt, Hšk Posušje, a svoj posljednji angažman imao je u prvaku Kanade Fc Toronto.

Glavina je već nosio dres plavo-bijelih, a na ponovni povratak odlučio se nakon što je predsjednik Jurišić iznijeo ambicije kluba za ovu sezonu. Kontaktirali smo Glavinu nakon dogovora i kratko je prokomentirao svoj potpis za Posušje:

– „ Presretan sam što sam ponovno obukao dres Posušja i nadam se kako ćemo ove sezone sa našim navijačima napokon donijeti toliko željenu titulu prvaka Druge Lige FBiH-Jug“! Veselim se igrama u Posušju i hvala predsjedniku i šefu struke na ukazanom povjerenju.”

Glavina je prvo pojačanje Posušja u zimskom prijelaznom roku, a čelnici kluba s Mokrog Doca najavljuju još dva igrača koja će pojačati redove plavo-bijelih!

Posušje.net/hsk posusje

OGLASI

Loading