Select Page

Brekalo i Baćak nova pojačanja Posušja

Brekalo i Baćak nova pojačanja Posušja
Širokobriježanin Slavko Brekalo novo je pojačanje HŠK Posušje.

30-godišnji stoper dobro je poznato ime na premijerligaškim travnjacima i zasigurno je veliko pojačanje Posušju, klubu koji će se od sljedeće sezone natjecati u Prvoj ligi FBiH.

Za portal Jabuka.tv, Brekalo je otkrio zašto je izabrao Posušje i što očekuje od novoga kluba.

Imao sam ponude klubova iz Premijer Lige te tri kluba iz 1. Lige Federacije, no HŠK Posušje je bila za mene najbolja opcija i primijetio sam da je u pitanju zdrav klub, dobra organizacija i odličan projekt. Tako da smo se brzo dogovorili i sretan sam što ću biti dio kolektiva HŠK Posušjeizjavio je Brekalo.

Posljednji angažman imao je u Neretvancu iz Opuzena, a karijeru je odlučio nastaviti u Posušju zbog ponude koja mu odgovara.

Uprava kluba na čelu sa predsjednikom je iznijela dobar prijedlog za sljedeće razdoblje, tako da su nam se ambicije poklopile i jedva čekam početi trenirati s ekipom na početku priprema.

Dotaknuo se i novog trenera Posušja Denisa Ćorića.

Poznajem dobro trenera Ćorića. S mnogim igračima sam dijelio svlačionicu, igrali smo puno utakmica u BH Premijer ligi i europskih utakmica tako da ne sumnjam u dobru povezanost i ostvarenje zacrtanih klupskih ciljeva, kazao je Brekalo za portal Jabuka.tv.

Prometan dan je Mokrom Docu, nakon Slavka Brekala još jedano veliko ime stiglo je na Mokri Dolac. Riječ je o Borisu Baćku, 33-godišnjem vrataru koji se vraća u svoj matični klub. Plavo-bijeli klub izdao je priopćenje za javnost koje prenosimo u cijelosti:

HŠK Posušje službeno potvrđuje angažman vratara Borisa Baćka. Baćak je izdanak naše nogometne škole i nakon tri godine ponovno je na Mokrom Docu. U svojoj karijeri Boris je branio boje HŠK Posušje, NK Dugopolje, HNK Čapljina, NK GOŠK Gabela, NK Široki Brijeg, NK Mladost, HNK Branitelj i FC Gahar Zagros (Iran). Baćak i HŠK Posušje dogovorili su suradnju na godinu dana, a nakon potpisa ugovora Posušanin je govorio za službene stranice kluba: ” Sretan sam i velika mi je čast da sam dobio priliku vratiti se u svoj matični klub i pomoći mu. Svidjele su mi se ambicije kluba i uprave, nadam se da ćemo s navijačima i upravom vratiti klub na stare staze slave” stoji na službenim stranicama kluba.

Kako doznajemo ovih dana biti će još nekoliko novih imena.

Posušje.net/Jabuka.tv/Posuški.info

OGLASI

Loading