Select Page

Budite i vi dio zimske čarolije: Sudjelujte na ‘Adventu u Mostaru’

Budite i vi dio zimske čarolije: Sudjelujte na ‘Adventu u Mostaru’

Približava se kraj godine i vrijeme najljepših obiteljskih blagdana. Vijest o zimskom gradu u Mostaru izazvala je salve oduševljenja među građanima, a osobito među našim najmlađim sugrađanima. Svi su uvjereni da će “Advent u Mostaru” staviti grad na Neretvi uz rame svjetskim metropolama, kako i dolikuje.

Udruga građana “Advent” zajedno s Mostarskim sajmom poziva sve zainteresirane da postanu dio ove zimske čarolije.

Darovi za najmlađe

– Ako vi ili vaša tvrtka želite biti dio ovog veselog i čarobnog grada, nudimo vam mogućnost izlaganja vaših proizvoda, kao i promociju vaše tvrtke. Svakom poduzeću nudimo i mogućnost podjele paketića za najmlađe, bilo u vlastitoj ili u našoj organizaciji, poručili su organizatori “Adventa u Mostaru”, dodajući kako svi zainteresirani prijave mogu pronaći na web-stranici adventskog partnera – Mostarskog sajma, odnosno na linku u nastavku (http://www.mostar-fair.com/hr/advent-u-mostaru).

Podsjetimo, zimski grad bit će smješten na prostoru kampusa Sveučilišta u Mostaru na više od 4500 m2, a bit će otvoren od 26. studenoga 2016. do 8. siječnja 2017. godine.

U 42 dana druženja, zabave, smijeha…, svi posjetitelji uživat će u bogatom kulturnom i zabavnom sadržaju. Na dvije pozornice bit će organizirane različite predstave za djecu i s djecom, sudjelovat će brojni animatori, plesne skupine i kulturno-umjetnička društva iz cijele regije, svakodnevno će se organizirati i različiti koncerti i DJ programi. Vijest koja je razveselila mnoge je i klizalište, tako da ljubitelji klizanja više neće morati odlaziti u druge države kako bi iskušali svoje vještine na ledu.

Organizatori su najavili i mali zoološki vrt, koji će, uz klizalište, sigurno biti pravi hit.

Zoološki vrt pravi hit

Kako se bude približavalo i božićno vrijeme, na “Advent u Mostaru” doći će i žive jaslice. To će definitivno biti kao grad iz bajke. Opojni miris cimeta i kuhanoga vina, bogata gastronomska ponuda, borovi, božićni ukrasi, umjetnine, lampice, pjesmice, Djed Božićnjak, saonice i vilenjaci samo su dio filma koji ćete vidjeti u Mostaru, najavili su organizatori, podsjećajući i na to da će se svakodnevno posjetiteljima, a posebno onim napotrebitijima, dijeliti besplatni obroci.

Povezati sve generacije

– “Advent u Mostaru” ove godine bit će mjesto gdje će se povezati sve generacije i dobi, iz cijele regije, a svi su pozvani pridružiti nam se da zajedno doživimo i podijelimo jedinstven blagdanski ugođaj.

Vjerujemo kako će “Advent u Mostaru” ove godine biti mjesto koje će povezati sve generacije i dobi te u grad na Neretvi vratiti čari, tradiciju i blagdansko ozračje, navode organizatori. Sve informacije vezane uz ovaj spektakularni zimski događaj mogu se pratiti na službenoj Facebook stranici “Adventa u Mostaru” (https://www.facebook.com/adventumostaru/) i Instagram profilu (/adventumostaru/).

OGLASI

Loading