Select Page

Čapljina ponovno “zaledila” posušku dvoranu

Čapljina ponovno “zaledila” posušku dvoranu

Dupkom ispunjene tribine velike Gradske športske dvorane u Posušju ispratile su treću utakmicu finalne serije košarkaškog prvenstva Herceg-Bosne između Posušja i Čapljine u kojoj su slavili gosti (54:62).

Gosti su kontrolirali utakmicu i imali vodstvo od početka do kraja. Prvu četvrtinu su dobili 9:19, što će se kasnije ispostaviti bilo i presudno, te su tu prednost održavali uz manje probleme. Katastrofalna igra prema naprijed i šut koji je bio na mršavih 26%. Šut za tri poena bio je žalosnih 0-14 što dovoljno govori kava je ovo bila loša šuterska večer za žute.

Žuti su najbliže bili sredinom četvrte četvrtine kada su došli do minus četiri, ali velik minus u prve tri četvrtine jednostavno je bilo teško nadoknaditi. Čapljina je uspjela izdržati pritisak te u bacanjima Branislava Radaka stavili točku na i bilo je (54:62).

Josip Ramljak i Ante Begić bili su najbolji u redovima Posušja s 13 poena odnosno 11 poena , dok se kod gostiju izdvojili Obradović i Zlomislić s 13 poena.

Ponovno loš ulazak u utakmicu koštao je Plantakov tim, navijači su uz pljesak ispratili obje ekipe, ali su razočarani napustili GSD po drugi put .

Četvrta utakmica finala igra se u srijedu u Čapljini, ali sigurno će Josip Plantak i njegovih dvanaest vitezova imati što reći.

Čestitke navijačima na zaista prekrasnom dekoru.

Posuški.info

OGLASI

Loading