Select Page

Čerkez: Poštovati mjere osobne zaštite za nastavak ublažavanja restrikcija

Čerkez: Poštovati mjere osobne zaštite za nastavak ublažavanja restrikcija
Član Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva i pomoćnik ministra za javno zdravlje Goran Čerkez izjavio je u ponedjeljak da je važno zapamtiti kako epidemija nije završena već da su samo određene restrikcije ublažene, što i dalje treba polučiti rezultate.

Ključno je da se i dalje pridržavamo mjera osobne zaštite kao što su nošenje maske i rukavica, pranje ruku i držanje socijalne distance kako bismo mogli nastaviti s ublažavanjem mjera uvedenih za sprječavanje širenja zaraze, poručio je u obraćanju javnosti Čerkez.

Dodao je da nadležni prate i situaciju u susjedstvu te da će u budućnosti biti više harmonizacije u provođenju mjera između BiH i susjednih zemalja.

Čerkez je istaknuo da će biti posebno važno održavanje discipline kada budu ublažene ostale mjere poput onih u zadnjoj fazi, kao što su održavanje većih skupova i otvaranje ugostiteljskih objekata.

Apelirao je na građane da se i dalje pridržavaju mjera osobne zaštite kako ne bi došlo do odlaganja ublažavanja ostalih restrikcija zbog eventualnog pogoršanja epidemiološke situacije.

(Fena)

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading