Select Page

Novi pad cijena goriva: Pogledajte gdje je najjeftinije

Novi pad cijena goriva: Pogledajte gdje je najjeftinije
Iz dana u dan sve više benzinskih crpki smanjuje cijene goriva.

Federalno ministarstvo trgovine je 2019. godine predstavilo mobilnu aplikaciju FMT FBiH oil info u kojoj možete pratiti najnovije informacije o cijenama goriva na svim benzinskim crpkama u FBiH.

Portal Jabuka.tv pomoću navedene aplikacije iznosi podatke o najjeftinijim cijenama goriva u sedam hercegovačkih gradova: Široki Brijeg, Mostar, Grude, Posušje, Ljubuški, Čitluk i Čapljina.

Cijene su se, od posljednjeg našeg pregleda, spustile za još 30 do 40 feninga po litri.

U obzir su se uzimale cijene goriva koje su bile prikazane na aplikaciji FMT FBiH oil info do 19:00 sati 26. travnja 2020. godine.

Široki Brijeg

Najjeftiniji Dizel D5 u Širokom Brijegu, prema aplikaciji FTM FBIH, je na benzinskim crpkama TI Oil i Holdina (INA) s cijenom od 1,61 KM po litri.

TI Oil je ponovno najjeftiniji, ovaj put je u pitanju Super 95 kojem je cijena 1,71 KM po litri. Super 98 je najjeftiniji na Gazpromu s cijenom od 2,06 KM po litri.

Autoplin je najjeftiniji na benzinskoj Petrol BH OIL s cijenom od 1,06 KM.

Mostar

Uvjerljivo najjeftiniji Dizel D5 u Mostaru je na benzinskim crpkama TI Oil i BSP Oil s cijenom od 1,46 KM po litri.

Kod najnižih cijena za Super 95 opet ubrajamo TI Oil i BSP Oil. Njima se u ovoj kategoriji pridružuje Selex te je na tri navedene benzinske crpke cijena za Super 95 1,56 KM po litri.

Super 98 ima najmanju cijenu na Gazpromu gdje je cijena 1,91 KM po litri.

Autoplin je najjeftiniji na BSP Oil-u s cijenom 0,71 KM.

Grude

U Grudama najnižu cijenu Dizela D5 drži TI Oil i HIFA Petrol s cijenom 1,56 KM po litri.

Osim kod Dizela D5, HIFA Petrol ima najnižu cijenu i u ostale 3 kategorije. Super 95 na HIFA Petrolu ima cijenu od 1,71 KM po litri, Super 98 ima cijenu od 1,96 KM, a to je najniža cijena za sve benzinske crpke koje Super 98 imaju u ponudi: Ero, Grafotisak, Perišić i HIFA Petrol.

Kod autoplina, HIFA Petrol ima uvjerljivo najnižu cijenu od 0,76 KM.

Posušje

TI Oil ima najnižu cijenu Dizela D5 koja iznosi 1,56 KM po litri.

Super 95 je najjeftinije na TI OIL-u i HIFA Petrolu s cijenom od 1,61 KM po litri dok je za Super 98 najniža cijena 2,01 KM koju možete pronaći na benzinskim crpkama BGL Commerce i Lager d.o.o.

Autoplin je najjeftiniji na benzinskim crpkama Lager i BGL Commerce gdje iznosi 1,01 KM.

Ljubuški

Što se tiče Ljubuškog, benzinske crpke su poprilično usklađene u cijenama Dizela D5. TI Oil, PRO-GAS, AT Kerametal, K-Benz, MB Ivanić, Perić, Holdina, Antunović AGS – navedene benzinske crpke imaju najnižu cijenu Dizela D5 u Ljubuškom koja iznosi 1,51 KM.

Najnižu cijenu za Super 95 (1,61 KM) ponovno ima veći broj benzinskih crpki: TI Oil, PRO-GAS, AT Kerametal, K-Benz, MB Ivanić, Perić, Antunović AGS. Što se tiče cijene za Super 98, izdvaja se Antunović AGS gdje je cijena 1,91 KM po litri.

Autoplin s najnižom cijenom od 0,96 KM se nalazi na K-Benzu.

Čitluk

U Čitluku pet benzinskih crpki dijele najnižu cijenu Dizela D5 koja iznosi 1,66 KM, radi se o benzinskim crpkama: Mališić, Holdina, Circle, Selak, Marinčić Benz.

Kod Super 95, najniže cijene drže: Circle, Holdina i Marinčić. Na navedenim benzinskim crpkama, cijena za Super 95 je 1,71 KM po litri. Što se tiče Super 98, cijene su iste na svim benzinskim crpkama koje ga nude. Mališić, Circle i Selak ga nude po cijeni od 2,06 KM po litri.

Cijene u Čitluku zaključujemo s autoplinom kojem je najniža cijena 1,11 KM na benzinskim crpkama Holdina i Marinčić Benz.

Čapljina

Dizel D5 u Čapljini ima najnižu cijenu od 1,51 po litri na benzinskim crpkama TI Oil i Holdina.

Super 95 i Super 98 su najjeftiniji na Gazpromu gdje im je cijena 1,51 KM (Super 95) odnosno 1,86 KM (Super 98).

U Čapljini je autoplin uvjerljivo najjeftiniji na Sušak Benzu 2 gdje iznosi 0,86 KM.

(www.jabuka.tv)

OGLASI

Loading