Select Page

CIJELI BATIN UZ HDZ BiH: Preko 350 članova i simpatizera podržalo kandidate HDZ-a BiH

CIJELI BATIN UZ HDZ BiH: Preko 350 članova i simpatizera podržalo kandidate HDZ-a BiH

Osmi i posljednji u nizu predizbornih skupova u organizaciji Općinskog odbora HDZ BIH Posušje povodom predstojećih lokalnih izbora održan je u nedjelju 25. rujna 2016. u mjesnoj zajednici Batin.

Nakon intoniranja Lijepe naše i minute šutnje za sve poginule, nestale i umrle branitelje te umrle članove HDZ BiH skup je pozdravio domaćin Milan Penava koji je u motivirajućem govoru napomenuo da osim HDZ-a BiH druge alternative nema, a da govori istinu potvrđuje i nazočnost velikog broja ljudi, posebno mještana Batina, na sinoćenjem skupu.

Nakon njega članovi, prijatelji i simpatizeri HDZ-a BiH mogli su se kroz trinaesto minutni video uvjeriti koliki je broj projekata realzirano u njihovu mandate kroz protekle četiri godine.

Skupu se zatim obratio nositelj liste HDZ-a BiH za Općinsko vijeće Ivan Lončar koji je ukratko predstavio kandidate na listi .

  • Ova lista, koja je spoj mladosti i iskustva, biti će jamac da će se općina Posušje i u iduće četiri godine nastaviti razvijati (od infrastrukture,društvenog života, sporta, kulture do gospodarstva i drugih bitnih sektora u našoj općini) i da ćemo svi dati svoj doprinos u ostvarenju ciljeva, koje smo i zacrtali u našem programu koji se nalazi u letku.

Drugi govornik bio je kandidat za načelnika i još uvijek aktualni načelnik Branko Bago koji se u svom obraćanju dotaknuo realiziranih projekata na prostoru MZ Batin kao što su postavljanje biste Fra Petru Bakuli, imenovanjem knjižnice i nove škole po njemu, uređenje groblja, vertiklane signalizacije, vodovoda, kružnog toga i ostalog.

  • Posušje je danas potpuno promjenilo svoj imidž u javnosti i došli smo do jednog visokog stupnja zajedništva i suradnje za opće dobro. Nema razloga da tako ne bude i ubuduće jer mi uistinu jesmo jedna od najperspektivnijih općina, sa svojim položajem, infrastrukturom , ljudskim potencijalima. Vjerujem da ćete nam opet dati povjerenje i glasovati za listu HDZ BiH i mene kao kandidata za načelnika općine Posušje ispred HDZ-a BiH.

Druženje velikog broja članova, prijatelja i simpatizera HDZ-a BiH nastavilo se ispred područne škole.

Završni, a ujedno i središnji predizborni skup održati će se u srijedu, 28. rujna 2016. godine u velikoj Gradskoj športskoj dvorani u Posušju s početkom u 19.30 sati.

Posušje net/OO HDZ BiH Posušje

OGLASI

Dan otvorenih vrata Frame

U subotu 8. lipnja 2024., u vremenu od 16.00 do 19.00 sati u vjeronaučnom centru, naša frama...

Loading