Select Page

Članovi ekološke udruge “Didovina” Širića Brig Broćanac očistili još jednu divlju deponiju!

Članovi ekološke udruge “Didovina” Širića Brig Broćanac očistili još jednu divlju deponiju!

U Posušju se još jednom akcijom dokazalo koliko je čistoća okoliša važan faktor i smjernica za naprijed u ovoj lokalnoj zajednici. Naime, članovi ekološke udruge “Didovina” Širića Brig Broćanac očistili su još jednu divlju deponiju.

„Zajedničkim radom i zalaganjem želimo stvoriti bolje uvjete za život, jer čistiji okoliš je najvažniji preduvjet za to. Mnogi naši zaseoci imaju velikih problema sa divljim deponijama, a ovakvim akcijama želimo dati do znanja svima koji uništavaju okoliš i zdravlje stanovnika da je krajnje vrijeme da mijenjamo naše navike i postanemo civilizirano društvo koje brine o svojoj okolini. Lijepo je biti dio jedne ovakve akcije, budite i vi svi svojim primjerom…“, poručili su tako iz udruge.

Širići i Knezovići su mnogo puta pokazali da se može puno postići uz zajedništvo te nesebični rad i zalaganje.

Ovakve akcije sve su češće na području naše općine, i trebale bi poslužiti kao primjer svim pojedincima, kako bi postali aktivni sudionici u riješavanju problema zaštite okoliša, a samim time i omogućili sigurniju budućnost, kako za sebe i svoje potomke, tako i za cijelu lokalnu zajdnicu.

Radioposusje.ba

OGLASI

Loading