Select Page

Članovi TKD “Poskok” nastupili u Slovačkoj ispred TKD saveza Herceg-Bosne

Članovi TKD “Poskok” nastupili u Slovačkoj ispred TKD saveza Herceg-Bosne

Protekli vikend je za članove taekwondo kluba „Poskok“ bio jako sadržajan i uspješan. Na međunarodnom turniru u Slovačkoj članovi „Poskoka“ nastupili su za reprezentaciju TKD Saveza Herceg-Bosne te ostvarili odličan rezultat.

Na natjecanju se okupilo preko 250 natjecatelja iz 6 država. Članovi tkd „Poskok“ Karlo Galić u kategoriji do 73 kg osvojio je zlatnu medalju a senior u teškoj kategoriji Kristian Miličević srebrnu. Za savez su još nastupili Petra Orlović iz Livna, Nataša Oroz iz Fojnice i Slavica Letica iz Tomislavgrada. Sve tri cure su osvojile zlatne medalje u svojim kategorijama a Petra i Slavica pehare za najuspješnije natjecatelje u kategoriji juniorki i mlađih kadetkinja. Natjecatelje taekwondo Saveza H-B vodili su dopredsjednik Saveza Dražen Jurčević i trener August Orlović a sponzor odlaska u Slovačku je bio BGL Commerce rent a car iz Posušja kojima se zahvaljujemo u ime TKD Poskok i TKD Saveza Herceg-Bosne.

IMG-20150509-WA0017

Poskoci su također nastupili i na međunarodnom turniru u Zagrebu, Susedgrad sokol pokal 2015, na kojem je nastupilo oko 700 natjecatelja iz 4 države. U Zagrebu je nastupilo 6 članova poskoka u tehničkom djelu natjecanja izvođenja taekwondo formi. Najuspješniji posušak bio je Matej Bešlić u kategoriji mlađih kadeta osvojivši srebrenu medalju u konkurenciji 13 dječaka. U istoj kategoriji posušak Petar Krsmanović dobrim nastupom zauzeo je 7 mjesto. U kategoriji mlađih kadetkinja nastupila je posušanka Josipa Mandurić i osvojila odlična 5 mjesto u konkurenciji 8 djevojčica. U kategoriji juniorki nastupile su 3 posušanke, Ivona Galić je osvojila 3 mjesto i brončanu medalju dok su Lucija Bašić i Mihaela Senjak podjelile bodove na 4 mjestu u konkurenciji 10 natjecateljica. Ovo natjecanje je bilo kriterijsko za ulazak u tehničku reprezentaciju hrvatske.

Taekwondo klub „Poskok“ sljedeći vikend očekuju nastupi na Otvorenom prvenstvu Federacije BiH i međunarodnom natjecanju u Sloveniji na kojima će nastupiti neki od najboljih posuških taekwondoaša.

Posušje.net

OGLASI

USKORO VELIKA BICIKLISTIČKA AVANTURA BLIDINJE BIKE FESTIVAL 2022.

𝐚 𝐯𝐞𝐥𝐢𝐤𝐢𝐦 𝐳𝐚𝐝𝐨𝐯𝐨𝐥𝐣𝐬𝐭𝐯𝐨𝐦 𝐕𝐚𝐬 𝐩𝐨𝐳𝐢𝐯𝐚𝐦𝐨 𝐧𝐚 𝐜̌𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐢 𝐩𝐨 𝐫𝐞𝐝𝐮 𝐛𝐢𝐜𝐢𝐤𝐥𝐢𝐬𝐭𝐢𝐜̌𝐤𝐢 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 ❞𝐁𝐥𝐢𝐝𝐢𝐧𝐣𝐞 𝐁𝐈𝐊𝐄...

Kreće anketiranje u Posušju

Anketa o radnoj snazi u Posušju provodit će kontinuirano tijekom cijele godine. Anketa se provodi...

Loading